Vaša korpa
prirodna medicina > Razno

Terapeutski RELAX JASTUK sa HIMALAJSKOM SOLJU 390x85mm

0.00
945.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Terapeutski RELAX JASTUK sa HIMALAJSKOM SOLJU

Veličina: 390x85mm

Koristi se kao topla ili hladna obloga za:

relaksaciju vrata i očiju
ublažavanje glavobolja
smanjenje bola u mišićima
duža putovanja…

Naš jastuk je ispunjen krupnom kristalnom himalajskom solju koja sadrži obilje minerala i sunčevu energiju koja se u njoj taložila milionima godina. Lako se prilagodjava obliku tela i prijatno greje i snabdeva  energijom predeo na koji se aplicira. Himalajska so je upakovana u dve 100% pamučne navlake. Spoljna navlaka se lako skida i pere.

Uputstvo za upotrebu: jastuk ugrejati u rerni oko 10-tak minuta na temperaturi od 120oC ili 2 minuta u mikrotalasnoj pećnici. Potom ga aplicirati na željeno mesto. Jastuk se može rashladiti i u frižideru za umirujuću hladnu terapiju.

Sastav: 100% himalajska so, 100% pamučne navlake

Proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o. Beograd

Terapeutski RELAX jastuk od himalajske soli za vrat smanjuje bol i napetost u oblasti vrata, na vrhu kičme i u ramenima. Može se koristiti na sobnoj temperaturi, a za delotvorniji terapeutski učinak  koristi se kao topla ili hladna kompresa. Himalajska so u terapeutskom RELAX JASTUKU ima sposobnost da zadrži toplotu ili hladnoću dugo, čime se dejstvo minerala tokom terapije produžava.

Ako želite da koristite terapeutski RELAX JASTUK kao toplu kompresu, zagrejte jastuk u rerni desetak minuta na 100 do 120 stepeni . Ako je toplota podnošljiva, možete jastuk aplicirati direktno na obolelo mesto da bi se umanjile upale u ramenima ili grčevi u oblasti vrata. Topla kompresa se može koristiti i za ublažavanje bola u ledjima i za menstrualne bolove.

Ako želite da koristite terapeutski RELAX JASTUK kao hladnu kompresu, stavite jastuk u plastičnu kesicu i onda ga ostavite u frizeru 30 do 60 minuta. Tada se može aplicirati direktno na obolelo mesto da bi se smanjile glavobolje i ublažili otoci, bolovi i upale u mišićima i zglobovima.

Ako nameravate da kostitite terapeutski RELAX JASTUK za sportske povrede, pravilo je da se tokom prvih 24 sata koristi kao hladna kompresa koja kontroliše otoke. Nakon 24 sata, RELAX JASTUK se koristi kao topla kompresa da bi se unapredila cirkulacija i ubrzao oporavak.

Terapeutski RELAX JASTUCI se mogu koristiti na bezbroj načina za tretiranje upala, otoka, bolova i glavobolje. Izuzetno su delotvorni kod ublažavanja glavobolja nastalih od stresa nakon dugog dana. Njihovo dejstvo kod ublažavanja bola u ušima i opuštanja mišića lica je izuzetno.

Jastuk sa Himalajskom solju se može koristiti i za spavanje. Ako ga stavite pod glavu i udišete tokom sna, vaši sinusi će se postepeno očistiti. Slana terapija pružiće vam kvalitetan san tokom cele noći. Uživajte u umirujućem komforu terapeutskog RELAX JASTUKA tokom noći bez straha od predoziranja.

Prirodni  kristali Himalajske soli traju neograničeno i prodiru duboko u mišiće i zglobove, pružajući ekstremnu relaksaciju i donoseći olakšanje.

Terapeutski RELAX JASTUCI su potpuno bezbedni za decu, što ih čini idealnim za kućnu upotrebu, kao i za spa centre i centre za masažu.