(0) (0)

ǀ HOLESTOP JABUKOVO SIRĆE 0,5L

HOLESTOP JABUKOVO SIRĆE 0,5L

HOLESTOP JABUKOVO SIRĆE 0,5L

Facebook

CENA: 290.00 din.

Dr Andrino jabukovo sirće Holestop je potpuno prirodno, nerazređeno i nepasterizovano jabukovo sirće. Za proizvodnju se koriste isključivo zreli plodovi divljih, starih, neprskanih sorti jabuka sa ekoloških područja Župe i Kopaonika, sa dodatkom biljnog ekstrakta artičoke koja izvorno sadrži vitamin C i mineralne materije koje blagotvorno deluju na Vaš organizam i koriste se kao dopuna ishrani.

Kako mu samo ime kaže, smanjuje nivo lošeg holesterola i triglicerida u krvi. Pored nogobrojnih mineralnih materija najzastupljeniji je kalijum koji sprečava kardio-vaskularne probleme. Primenjuje se kod bolesti ateroskleroze i dovodi dosmanenja holesterola i triglicerida u krvi. Stalnom upotrebom značajno smanjuje rizik od srčanih i moždanih udara(do 40%). U sebi sadržibiljni ekstrat artičoke koja smanjuje povišeni nivo masti u krvi. Pomaže kd poremećaja varenja, nadutosti, oboljenja jetre, zastoja žuči i kao blag diuretik. Kakao dovodi do povećanog lučenja žuči, na taj način reguliše varenje i smanjuje osećaj nadutosti i mučnine u stomaku.

Sastav: proizvodi se od domaćih jabuka sa dodatkom biljnog ekstrakta artičoke.

Dve supene kašike jabukovog sirćeta Dr. Andra razblaži se učaši (2 dl) ne hladne vode (moguće je dodati i dve kafene kašikice prirodno vrcanog meda), a sve to zatim popiti pre obroka.

Tagovi

ulje sirce jestive gljive proizvodi za dijetu i mrsavljenje proizvodi za ciscenje i detoksikaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS