Vaša korpa
dodaci ishrani > Dijetalni proizvodi

IMMUNE BOOST SUPER MIX 125g

0.00
1,520.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

IMMUNE BOOST SUPER MIX 125g

Namenjen je za jačanje imunog sistema i za lakše podnošenje stresa. Ima veliku antioksidativnu aktivnost. 100% prirodan i veganski proizvod.

Sastav:

  • Čaga gljiva u prahu (40%)
  • Reiši gljiva u prahu (15%) 
  • Kordiceps gljiva u prahu (5%)
  • Astragalus u prahu (15%) 
  • Šećer kokosove palme (20%)
  • Meskito u prahu (5%)

Immune boost mix sadrži reiši, čagu i kordiceps gljivu. Za još bolji imuni sistem, u mešavinu je dodat astragalus. Ukus je sladak i izbalansiran zahvaljujući mešavini meskite i kokosovog šećera. Mešavina sadrži tradicionalno bilje koje čuva imuni sistem. Reiši medicinska gljiva dokazano stimuliše i reguliše imuni sistem. Zbog adaptogenih svojstava, astragalus pomaže telu da se lakše prilagodi novim stresnim situacijama. Astragalus takodje pomaže poboljšanju mentalnog i fizičkog blagostanja. Bogat je antioksidansima koji štite organizam od oksidativnog stresa i povećava apsorpciju nutrijenata koje konzumiramo. Takodje, ima i sposobnost usporavanja znakova starenja na našem telu, a kožu štiti od štetnih učinaka dugotrajne izloženosti sunčevim zracima.

Redovno unošenje ovog miksa reguliše sve telesne funkcije, jača imuni sistem, pomaže smanjenju holesterola u krvi, doprinosi opštem blagostanju i usporava progresiju bolesti.

Način upotrebe: Dnevna doza je 2 kafene kašičice(10g) Immune Boost Super Mixa u vašem najdražem napitku.