(0) (0)

ǀ MAČA ZELENI ČAJ U PRAHU

MAČA ZELENI ČAJ U PRAHU

MAČA ZELENI ČAJ U PRAHU

Facebook

CENA: 990.00 din.

VRHUNSKI ZELENI ČAJ U NAJMOĆNIJEM OBLIKU!   ubrzava metabolizam i podstiče varenje pomaže u sagorevanju kalorija i mršavljenju pomaže u snižavanju holesterola i šećera u krvi usporava proces starenja, reguliše rad štitne žlezde   smanjuje nivo holesterola u krvi, deluje protiv upala deluje protiv depresije, smiruje, opušta i podiže raspoloženje znatno smanjuje rizik od demencije u starijem dobu povećava sposobnost pamćenja i intelektualnog rada poboljšava koncentraciju, motivaciju i izdržljivost štititi moždane ćelije od šetnih procesa kod Alchajmerove i Parkinsonove bolesti deluje protiv upala, ublažava bolove, moćan je antioksidans odličan u borbi protiv virusa i bakterija hidrira i podmlađuje kožu

Po čemu se Mača razlikuje od svih ostalih čajeva? Pre svega: 1) PO NAČINU UZGOJA – Najkvalitetniji izdanci se zaklanjaju od sunca 3 do 4 nedelje pre zrenja, čime se štite od direktnog uticaja sunčeve svetlosti. Na taj način se obezbeđuje maksimalno stvaranje hlorofila u samom listu biljke i dobija intenzivna zelena boja lista čaja. Bere se nedelju dana pre pune zrelosti biljke. 2) PO NAČINU OBRADE – sa lišća se skidaju peteljke i tvrdi delovi, a onda se najkvalitetniji delovi lišća melju u specijalnom kamenom mlinu. 3) PO NAČINU KONZUMIRANJA – umesto da se ukus, pun užitak i zdravstvena dobrobit dobijaju od čaja prelivenog preko lišća, u slučaju Mače zapravo se unosi i sam prah,  jer je toliko fin da se potpuno rastvori u vodi. Hranjiva vrednost i količina antioksidansa u jednoj šoljici Mača zelenog čaja jednaka je količini od 10 šoljica običnog zelenog čaja!!! Zeleni mača čaj sadrži katehin, karotin i vitamine A, B, C i E i ima izuzetno lekovita svojstva. Osim što sadrži veliku količinu antioksidanasa, Mača čaj podstiče metabolizam i varenje i neverovatno pomaže u sagorevanju kalorija, što ga čini idealnim za detoksifikaciju organizma i mršavljenje.  Šoljica zelenog mača čaja ima smirujuće i opuštajuće dejstvo, podiže raspoloženje i poboljšava koncentraciju. Odličan je u borbi protiv virusa i bakterija, bogat je dijetalnim vlaknima i pomaže u snižavanju holesterola i šećera u krvi. Veoma je moćan antioksidans jer sprečava aktivnost slobodnih radikala koji uzrokuju pojavu malignih, kardiovaskularnih i drugih oboljenja. Osim toga, čisti telo od toksina, ubrzava metabolizam, ublažava bolove, usporava proces starenja i smanjuje nivo holesterola u krvi. Delotvoran je i protiv upala, reguliše rad štitne žlezde, deluje protiv depresije i regeneriše jetru. Poboljšava pamćenje Osobe koje redovno konzumiraju zeleni mača čaj izložene su znatno manjem riziku od pojave demencije u starijem dobu. Istraživanja su pokazala da kofein iz čaja nadražuje koru velikog mozga, zbog čega se naše misli brže povezuju. Time se povećava sposobnost pamćenja, poboljšavaju koncentracija, motivacija i izdržljivost, a intelektualni rad postaje lakši i uspešniji. Neki od sastojaka zelenog mača čaja mogu zaštititi moždane ćelije od šetnih procesa koji prate Alchajmerovu i Parkinsonovu bolest. Podmlađuje kožu Svakodnevno konzumiranje zelenog mača čaja usporava starenje kože i sprečava njeno isušivanje. Tri šolje dnevno mogu pomoći da se koža oporavi od štetnog dejstva sunčevih zraka. Iz tog razloga zeleni čaj je sve češće jedan od glavnih sastojaka u brojnim kozmetičkim preparatima.

Sastav: Zeleni mača čaj u prahu

Jednu kafenu kašičicu preliti sa dva decilitra vruće, ali nikako kipuće vode i izmešati do pojave pene. Čaj se može izmiksati i malim mikserom za neskafu.  Uživajte!

Tagovi

superhrana proizvodi za dijetu i mrsavljenje memorija paznja koncentracija

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS