(0) (0)

ǀ MYO INOSITOL PRAH 100g

MYO INOSITOL PRAH 100g

MYO INOSITOL PRAH 100g

Facebook

CENA: 2,190.00 din.

Za jetru, nervni i reproduktivni sistem Manje poznati nutrijent iz porodice B-vitamina prisutan u svim tkivima, sa najvišim nivoima u srcu i mozgu. Dodatak ishrani pogodan za vegetarijance i vegane. Ne sadrži guten, soju i šećer. Bez veštačkih boja i aroma. Inozitol je od suštinskog značaja za prenos signala kalcijuma i insulina i modulaciju aktivnosti serotonina. Istraživanja pokazuju da pomaže u stabilizaciji raspoloženja. Koristan je za metabolizam masti i holesterola, uključujući uklanjanje masti iz jetre. Unapređuje reproduktivno zdravlje i zdravu funkciju jajnika.

Smatra se da inozitol: smanjuje nivo holesterola u krvi za više od 20% smanjuje rizik od srčanih oboljenja sprečava degeneraciju jetre, aktivira metabolizam reguliše motornu aktivnost creva i želuca, podstiče rast određenih korisnih bakterija podržava zdravu jetru i kožu, sprečava gubitak kose povećava osetljivost na insulin, što je važan pozitivan faktor za dijabetičare i ljude koji spadaju u rizičnu grupu povećava elastičnost krvnih sudova, arterija i vena, sprečava formiranje tromba normalizuje nervni sistem, utiče na raspoloženje i može da spreči razvoj depresije u stanju je da poboljša koncentraciju, pamćenje i kongnitivne sposobnosti može da spreči pojavu različitih poremećaja nerava i pomaže kod mišićne distrofije pozitivno deluje kod bipolarnog poremećaja, napada panike, bulimije, opsesivno-kompulzivnog poremećaja i poremećaja sna može biti od koristi i kod Alchajmerove bolesti i poremećaja nedostatka pažnje pomaže kod PMS-a i sindroma policističnih jajnika               Konzumiranjem velikih količina kafe ili drugih proizvoda sa kofeinom oštećuje se inozitol koji se prirodno nalazi u telu. Nedostatak ove supstance u telu može izazvati sledeće probleme: nesanicu razdražljivost čestu konstipaciju gubitak kose očne bolesti bolesti kože, razvoj ekcema oboljenja gastrointestinalnog trakta i jetre zaostajanje u rastu

Sastav: Myo inositol 100% bez drugih sastojaka Ugljeni hidrati 594 mg 99 % Šećer 0 g % Proteini 0 g % Sadrži 166 serviranja. Upozorenje Visoke doze inozitola mogu uzrokovati dijareju kod nekih osoba. Čuvati dobro zatvoreno na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece. Ne treba prekoračiti preporučene doze. Trudnice i žene koje doje pre početka uzimanja preparata potrebno je da konsultuju lekara.

Kao dodatak ishrani uzima se četvrtina kašičice inositola (600mg) 1-3 puta dnevno sa vodom ili sokom, ili po preporuci doktora. Upozorenje Visoke doze inozitola mogu uzrokovati dijareju kod nekih osoba. Čuvati dobro zatvoreno na hladnom i suvom mestu. Čuvati van domašaja dece. Ne treba prekoračiti preporučene doze. Trudnice i žene koje doje pre početka uzimanja preparata potrebno je da konsultuju lekara.

Tagovi

dodaci ishrani razni stres glavobolja hormoni proizvodi za zene

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS