Vaša korpa
kupovina > Kako naručiti?

Kako naručiti?

 

 1. Kada odaberete artikal koji želite da naručite i količinu iz padajućeg menija, sačekajte da se količina registruje i zatim kliknite na dugme “DODAJ U KORPU”, nakon čega će se pojaviti formular.
   
 2. Kupovinu možete nastaviti biranjem sledećeg proizvoda, nakon čega će se suma korigovati na listi “VAŠA KORPA” a ujedno će se pojaviti i zbir. Na ukupnu cenu Vaše korpe dodajte i trošak isporuke kurirske službe po cenovniku u zavisnosti od težine Vaše pošiljke. Za Beograd se na cenu dostave dodaje 50 din, a za ruralna naselja se na cenu dostave dodaje još 100 din.
   
 3. Kada završite kupovinu, unesite Vaše lične podatke u formular. Kada popunite sva neophodna polja, kliknite na “POŠALJI NARUDŽBU”. Time ste završili proces “online” kupovine.
   
 4. Neko od radnika prodavnice Hema-Kheya-Neye će Vas kontaktirati telefonom kako bismo Vam potvrdili da je Vaša porudžbina primljena i kako bi Vas informisali o tačnom vremenu isporuke.
   
NAČIN ISPORUKE

 

 • Kurir BeX-a će Vas pre isporuke pozvati telefonom. 
   


NAČIN PLAĆANJA - POUZEĆEM

Roba se plaća pouzećem. Prilikom preuzimanja Vaše pošiljke plaćate kuriru celokupan iznos poručenih proizvoda + trošak kurirske službe


Za sve porudžbine preko 3000 din isporuka je besplatna i
za osobe preko 65 godina isporuka je besplatna.

 

CENOVNIK KURIRSKE SLUŽBE

350 do 500 g

317 din

500g do 1kg

338 din

1kg do 2kg

391 din

2kg do 5kg

443 din

5kg do 10kg

 580 din

10kg do 15kg

 664din

15kg do 20kg

716 din

 

 

 

PAŽNJA: Dostava za područja opština u Beogradu - dodatnih 50 din na iznos poštarine. Dostava za ruralna područja koja su navedena u ovom cenovniku - dodatnih 100 din na iznos poštarine.

Nazad na početnu stranu ⇒