Vaša korpa
Istrazivanja > Neera dijeta

Neera dijeta

Ako ste spremni za radikalno čišćenje creva preporučuje se Neera dijeta, koja je ustvari vid gladovanja koji pored čišćenja doprinosi i gubljenju viška kilograma.


Uz NEERA sirup dobićete knjižicu sa detaljnim uputstvima kako da sprovedete gladovanje. Nakon čišćenja creva, preporučuje se prirodno čišćenje jetre, za koje postoji nekoliko metoda, a u toku letnjih meseci dvonedeljno čišćenje bubrega, uzimanjem velike količine lubenice.


Poznato je da je osnov funkcionisanja naseg metabolizma crevni trakt i od njega treba i krenuti. Postoji nekoliko načina čišćenja creva i treba odabrati onaj koji neće stvoriti otpor i psihološku reakciju, kako bi se izbegla frustracija, koja prati većinu dijeta koje se inače preporučuju. Brze dijete donose trenutne rezultate i veliku frustraciju nakon brzog vraćanja neželjenih kilograma, kao i potpuni disbalans funkcionisanja organizma. Zbog toga se preporučuje temeljni pristup ishrani pri čemu se vodi računa o dobroj izbalansiranosti u ishrani.

Veliki problem je preterana kiselost organizma. Nepravilna ishrana i loše kombinovanje namirnica, prekomerno uzimanje šećera, prostih ugljenih hidrata i mlečnih proizvoda, osnovni su uzroci kiselosti organizma. Ne treba zanemariti ni stres kao jedan od glavnih uzroka svih savremenih bolesti.

zdrava_hrana_u_beogradu
cena

2700

din.
zdrava_hrana_u_beogradu