Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega tela

CHANDRIKA AJURVEDSKI SAPUN

0.00
150.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

CHANDRIKA AJURVEDSKI SAPUN

Chandrika sapun nam donosi drevne tajne Ajurvede, tradicionalne Indijske medicine. Pravi se od čistog kokosovog ulja, ulja sandalovine i pačulija i drugih biljaka. Ne sadrži nikakve životinjske masti i nije testirana na životinjama. U potpunosti se sastoji od čistih biljnih ulja. Chandrika pruža priliku prirodi da brine o vašoj koži.

Dejstvo osnovnih sastojaka Chandrike:

  • Kokosovo ulje: hrani, vlaži i daje koži sjaj
  • Divlji djumbir: ublažava iritaciju kože i sprečava infekcije i osip
  • Ulje lime: osvežava i hladi, daje obilnu penu koja prodire u dublje slojeve kože i zateže pore
  • Ulje hidnokarpusa: sprečava kožne probleme, osipe i alergije
  • Ulje pomorandže: zateže pore, sprečava bubuljice i fleke na koži
  • Sandalovo ulje: hladi, osvežava i nežno parfimiše vašu kožu

Da li vam je potreban odmor od svakodnevne upotrebe hemikalija?

Chandrika je ekonomičan i prijatan sapun koji promoviše zdravlje vaše kože. Umesto da kožu svakodnevno izlažete velikom stresu zbog neprestanog kontakta sa štetnim hemikalijama, sintetičkim surfaktantima, sastojcima životinjskog porekla i toksinima koji se nalaze u vašim omiljenim komercijalnim sapunima i kupkama, okrenite se zdravijoj opciji i osetite kako vaša koža ponovo počinje da se raduje i da diše.

Smatra se da koža kontroliše 63% svih telesnih funkcija. Pružite svojoj koži odmor od hemikalija i pokušajte sa potpuno prirodnim Chandrika sapunom. Chandrika se proizvodi od prefinjenih biljnih ekstrakata i visoko kvalitetnih biljnih ulja. Uvozi se iz Indije i ima predivan, egzotičan miris. Poklonite sebi ovaj zdrav i luksuzan, ali veoma pristupačan prirodni proizvod.

Ako patite od bilo kakvih kožnih problema, uzimajte Trifala čurnu (Triphala Churna), jednom do dva puta dnevno na prazan stomak, ili uzimajte preparate na bazi biljke Nim (Neem) ili kombinovano. Izbegavajte namirnice kiselog ukusa, prženu hranu i sve industrijske proizvode i preradjevine.

U vreme kada je stvoren prvi CHANDRIKA ajurvedski sapun (1940), ajurvedski kozmetički proizvodi još uvek nisu bili u široj upotrebi, a ljudi većinom nisu bili upoznati sa lekovitim svojstvima biljaka koje čine ovaj sapun. Danas se ovi sapuni naširoko koriste u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Italiji, Francuskoj, Rusiji, Ukrajini itd. Vreme je da i vi otkrijete zašto.

Pogodan za vegane.