Vaša korpa

VELEPRODAJA

HEMA-KHEYA-NEYE

VELEPRODAJA


       U našoj veleprodajnoj ponudi nalaze se proizvodi vrhunskog kvaliteta koje uvozimo direktno od proizvodjača. Već dugi niz godina imamo uspešnu saradnju sa nekoliko renomiranih svetskih kompanija. Trudimo se da na domaćem tržištu ponudimo retko kvalitetne proizvode koji su povoljni po ljudsko zdravlje, po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja.


Trenutno smo u mogućnosti da Vam ponudimo:
 

1. KRUPNU I SITNU HIMALAJSKU KRISTALNU ROZE SO I ZAČINE SA HIMALAJSKOM SOLJU, najčistiju so na planeti - uvoz iz Pakistana i začine koje sami pravimo sa himalajskom solju.

2. OVSENE MEKINJE I OVSENE PAHULJICE FORTIN - uvoz iz Nemačke.

 

3. KOKONATI 100% PRIRODAN KOKOSOV PUTER
 

4. KOKONATI KREMOVI NA BAZI KOKOSOVOG PUTERA NOVO!
 

5. MAGNEZIJUM HLORID GEL I MAGNEZIJUM HLORID SPREJ od nigarija uvezenog iz Japana, od kompanije MUSO.
 

6. CITRONELA SPREJ PROTIV KOMARACA NOVO!
 

7. ORGANSKI MISO, TAMARI, ŠOJU, UMEBOŠI ŠLJIVE I UMEBOŠI SIRĆE, PIRINČANO SIRĆE I NIGARI - vrhunske proizvode MUSO kompanije iz Japana.
 

8. ORGANSKO HLADNO CEĐENO MASLINOVO ULJE "Princess of Crete" proizvodi EVRIPIDUS, kompanija sa Krita, od najkvalitetnijih organskih koroneiki maslina. 

 

9. ECO NANO GREEN prirodni deterdžent za ručno i mašinsko pranje veša.

     

10. TERAPEUTSKI RELAX JASTUCI SA HIMALAJSKOM SOLJU za prirodno odrstranjivanje bola u predelu glave, vrata, mišića, zglobova i stomaka.
 

11. KNJIGE izdavačke kuće Hema-Kheya-Neye iz Beograda. Veoma interesantna i raznovrsna literatura u oblasti zdravlja, duhovnosti i nauke novog doba.

 

       Ukoliko ste zainteresovani da saradjujete sa nama kao pravno lice i da nabavljate naš asortiman po veleprodajnim cenama, molimo Vas da nam se obratite putem „kontakt“ stranice ili na telefon naše veleprodaje 011 245 20 25 ili putem mejla i da nam dostavite Vaše kontakt informacije; mi ćemo Vas nakon toga kontaktirati u najkraćem roku da bismo razmenili potrebnu dokumentaciju, posle čega ćete imati mogućnost da od nas poručujete robu po veleprodajnim cenama.

Vaša,

HEMA-KHEYA-NEYE D.O.O.

kontakt adresa: hknofis@gmail.com