Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega tela

ORGANSKI GEL ZA TUŠIRANJE 270ml SuncokretHajdukovo

0.00
520.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

79% sastojaka koji ulaze u sastav Suncokretovog gela za tuširanje su sertifikovani kao organski od strane francuske sertifikacione agencije Ecocert. Kao takav ovaj gel ispunjava najviše svetske standarde za organsku kozmetiku Natrue i BDIH.

Ovaj gel ne sadrži ništa od štetnih hemikalija kojima gelovi za tuširanje inače obiluju. Sapunska osnova je prirodna, na bazi kokosove masti, umesto štetnog, a univerzalno prisutnog natrijum lauril sulfata (sodium lauryl sulphate). Hidrolati (cvetne vode) i visoko kvalitetna eterična ulja dobijena od samoniklog mediteranskog bilja čine njegove osnovne sastojke.

Sastav:

- hidrolati: beli bor, mirodjija, venja, lavanda, vresak, žalfija, smilje, plava kleka i čempres, med, površinske aktivne komponente na bazi kokosa;

- eterična ulja: venja, ruzmarin, lavanda, smilje, žalfija, božije drvce, kleka, čempres, hajdučka trava, menta i lovor.

Vrlo ugodan gel sa neutralnom pH vrednošcu i velikim procentom /2%/ najkavlitetnijih skupocenih eterskih ulja.Prilikom tuširanja molekule etarskih ulja kroz vlažnu opuštenu kožu vrlo lagano ulaze u krvotok i putem njega po celom organizmu.

Blaga eterična ulja, zastupljena u ovom gelu pored intezivne nege kože značajno pomažu pri uklanjanju napetosti, stresa, slabe cirkulacije, mišićnih bolova i glavobolje. Zbog umirujećeg i stimulativnog dejstva ovaj gel za tuširanje može se upotrebljavati u bilo koje doba dana a preporucuje se muškarcima, ženama i deci starijoj od tri godine. Ovaj gel sa neutralnim ph faktorom tako je blag da se može koristiti i kao gel za intimnu negu. Visokokoncentrovane cvetne vode u gelu blago čiste i redukuju pojavu crvenila na osetljivim delovima tela te se preporučuje kao umirujuća kupka za lice ili za negu iziritirane kože intimnih delova tela.