Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega kose

SIDHA ŠAMPON

0.00
445.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Da bi kosa bila gusta, sjajna i jaka, koren dlake mora biti snažan a koža glave negovana i zdrava. Koža je kao zemljište a kosa kao trava koja na njemu raste i kojoj je potrebna vlaga, hranljive materije i jak koren.

Savremeni šamponi za kosu puni su hemikalija i deluju kao veštačka djubriva na zemljište - tokom vremena zemlja je sve siromašnija. Slično tome i koža na glavi postaje sve siromašnija hranljivim materijama i kosa polako ali sigurno propada. Da bise održala potpuna lepota i zdravlje kose, ajurveda savetuje upotrebu biljnih ulja i prirodnih šampona za kosu, kao i balansiranu ishranu, dodatke ishrani i dnevnu rutinu.

Sidha šampon je još jedan proizvod vrhunskog kvaliteta koji proizvodi kompanija Chandrika. On nudi pun potencijal prirode za negu kose. Proizvodi se po drevnom Kashaya vidya ajurvedskom sistemu za lepotu i zdravlje kose. Njegovu osnovu čine četiri specijalne biljke od kojih je svaka čuvena po svojim kvalitetima. 

 

Te biljke su:

  • Amalaki (Emblica Officinalis)
  • Nim (Melia azadirachta)
  • Tulsi (Ocimum Sanctum)
  • Hena (Lawsonia Alba) 

Ajurvedski stručnjaci koristili su ove biljke hiljadama godina kako bi ishranili koren kose, kožu glave i regenerisali kosu na prirodan način. U proizvodnji sidha šampona vodeni ekstrakti ovih biljaka uzimaju se striktno u skladu sa principima koje je utvrdila ajurveda. Nikakve veštačke boje ili zgušnjivači se ne dodaju. Ovaj šampon ne sadrži bilo kakve životinjske supstance.