Vaša korpa
makrobiotika > Tamari, Šoju i Sirće

SOJA SOS ŠOJU SHOYU 186ml

0.00
265.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Soja sos - Shoyu (šoju) japanske kompanije MUSO Co. Ltd je soja sos - začin - tradicionalni japanski makrobiotički začin slanog ukusa i koristi se svakodnevno za začinjavanje jela.
 
„Muso“ soja sos - autentični japanski Shoyu je proizveden na tradicionalan način, bez hemijskih dodataka. Koristi se kao stoni začin i u kuvanju za supe, variva, umake, salate ili povrće. Upotrebljava se kao zamena za so i veoma je ukusan.
 
Lekovita svojstva: Shoyu je moćan antioksidans i ima antikarcenogeno dejsto. Sadrži žive enzime koji direktno pomažu u procesu varenja hrane. Veoma je koristan u sprečavanju arterioskleroze i visokog krvnog pritiska. Bogat je mineralima. Sadrži proteine, kompleks B vitamina, obilje kalcijuma, fosfora, gvoždja, natrijuma, kalijuma, bioflavonida.