Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ANTISTRES SPREJ
100ml

ANTISTRES SPREJ
100ml

ANTISTRES SPREJ <br> 100ml

Facebook

CENA: 490.00 din

TRENUTNO OLAKŠANJE!

Magnezijum hlorid gel sa eteričnim uljima 100ml 

U osnovi ovog spreja je magnezijum u obliku hlorida koji se najbrže apsorbuje direktno putem kože. Magnezijum smanjuje mišićnu i nervnu napetost i krvni pritisak, pozitivno utiče na raspoloženje i ublažava migrenu i preosetljivost. Pažljivo odabrana kombinacija eteričnih ulja ima opuštajuće dejstvo i pomaže kod stresa, promene raspoloženja, anksioznosti, glavobolje, iritacije i iscrpljenosti.

PRUŽA TRENUTNO OLAKŠANJE 

Dejstvo: trenutno opušta i popravlja raspoloženje smanjuje mišićnu i nervnu napetost pomaže kod stresa i hronične iscrpljenosti ublažava anksioznost i smiruje kod napada panike ublažava glavobolju i napetost u vratu i ramenima svojim mirisom pruža osećaj emotivne podrške

Cela paleta naših prirodnih sprejeva za različite namene napravljena je sa pažnjom na bazi magnezijuma prirodnog porekla i esencijalnih ulja bez konzervansa, aditiva i veštačkih sastojaka.

Vodeći računa da svi sastojci budu veoma kvalitetni i neškodljivi izbegavali smo upotrebu sredstava koji se uobičajeno koriste u kozmetici. Mnoga kozmetička sredstava u svom sastavu imaju konzervanse i aditive kako bi im se produžio rok upotrebe ili postigla željena tekstura, boja ili gustina.

Jedan takav primer je konzervans paraben koji se najčešće dodaje kozmetičkim proizvodima da bi se sprečio i usporio razvoj mikroorganizama, medjutim neka istraživanja pokazuju da mogu imati štetna dejstva jer se akumuliraju u telu i mogu negativo da utiču na reproduktivne hormone i povećanje rizika od pojave malignog melanona (raka kože) i drugih malignih oboljenja zbog stimulacije estrogena i antagonističkog dejstva na muške hormone.

Hormonski disbalans i endokrine promene (koliko su samo prisutni problemi sa policističnim jajnicima kod mladih devojaka) su posaban razlog za oprez kad su pitanju mala deca koja imaju nedovoljno razvijen imuni sistem i veliku propustljivost kože do svoje treće godine. 

Sastav: magnezijum hlorid (MgCl2)prirodnog porekla eterična ulja geranijuma, lavande i ruzmarina prirodni glicerin biljnog porekla destilovana voda 

Proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o.

Promućkati pre upotrebe. Naprskati na vrat, ruke i ispod okovratnika. Pažljivo naneti rukama na čelo, slepoočnice i lice. Izbegavati kontakt sa očima.

Tagovi

magnezijum hlorid sprejevi nigari stres glavobolja hormoni nervi raspolozenje nesanica

Komentari i pitanja korisnika


SVETLANA ĐURIĆ, datum: 2.03.2022
Kratak komentar na sprej anti stres, kupila sam ga više radi magnezijuma ali mogu da kažem da me zaista umiruju eterična ulja u njemu i da se mnogo bolje tokom dana osećam od kako ga koristim na poslu i u prevozu. Za svaku preporuku.
  Hema-Kheya-Neye
Hvala puno, baš nam je drago!

Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS