(0) (0)

ǀ O nama

O NAMA

HEMA-KHEYA-NEYE

Hema-Kheya-Neye je posvećena širenju svesti o uticaju zdrave hrane na kvalitet života. Na našim internet stranama možete pronaći korisne savete o ishrani, recepte i obilje raznovrsnih makrobiotičkih, organskih proizvoda.

FILOZOFIJA

Hema-Kheya-Neye (Kapetan Zlatnog Broda) je preduzeće koje je osnovano 1999. godine u Beogradu sa idejom da kroz saradnju sa svojim prijateljima i kolegama doprinese promovisanju zdravijeg stila života, kao preduslova za ljudsku sreću. Trudimo se da u saradnji sa svojim kupcima ponudimo od srca svoje znanje, usluge i proizvode birajući pre svega zaista kvalitetan asortiman proizvoda po što je moguće nižim cenama. Kroz našu ponudu želimo da služimo ljudima i da podelimo svoje znanje i ponudimo naše srce.

Zahvaljujemo se svim našim mnogobrojnim, vernim mušterijama, pre svega na mogućnosti koju nam pružaju da se bavimo jednim ovako lepim radom, ali i na mnogobrojnim savetima i primedbama iz kojih smo stekli dragocena saznanja i uvide kako bismo svakodnevno mogli da ispravljamo svoje nedostatke.


INFORMACIJE


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS