Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ O nama

O NAMA

HEMA-KHEYA-NEYE

Dobrodošli na naše internet stranice

U želji da upotpunimo svoju ponudu i da izađemo u susret Vama koji želite da kupujete putem interneta, potrudili smo se da deo svoje redovne ponude predstavimo i kroz internet prodavnicu zdrave hrane. Ukoliko ne pronađete proizvod koji Vam je potreban, molimo Vas kontaktirajte nas putem telefona jer nismo u mogućnosti da ceo svoj asortiman predstavimo na ovim stranicama.

Hema-Kheya-Neye ( Kapetan Zlatnog Broda ) je posvećena širenju svesti o uticaju zdrave ishrane na kvalitet života. Na našem sajtu možete pronaći korisne savete recepte i obilje raznovrsnih makrobiotičkih, organskih proizvoda.

Ovaj sajt je takođe namenjen svima koji žele da saznaju više o zdravijem načinu ishrane. Kada kliknete na fotografiju proizvoda otvara se stranica na kojoj možete naći više informacija. Takođe, na linkovima u gornjem meniju, možete pronaći mnoge korisne informacije i linkove, recepte za nova jela, kao i savete kako da kroz korigovanje ishrane i primenjivanje nekih novih principa lakše rešite neke svoje zdravstvene probleme.

Telo je hram duše. Brinite se o Vašem telu i sledite jasnu poruku duše. 

Neka se Vaša promena odvija u spokoju i ljubavi.        

Zahvaljujemo se svim našim mnogobrojnim, vernim mušterijama, pre svega na mogućnosti koju ste nam pružili da se bavimo jednim ovako lepim radom, ali i na mnogobrojnim savetima i primedbama iz kojih smo stekli dragocena saznanja i uvide kako bismo svakodnevno mogli da ispravljamo svoje nedostatke.


Kontaktirajte nas

011 2452-025

069 2452 025

hknofis@gmail.com


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS