Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

PRIVATNOST PODATAKA

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu, potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Pomoću tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine. Podatke sakupljamo na osnovu zaključenja ugovora o kupovini robe na daljinu, kako bismo mogli da isporučimo željene artikle na adresu/adrese navedene u narudžbi.

Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obradjujemo podatke o proizvodima koje naši posetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje i sigurniju i udobniju kupovinu.

Hema-Kheya-Neye ne razmenjuje informacije o korisnicima sa trećim licima. Hema-Kheya-Neye može eventualno koristiti pomenute informacije u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštavanja o razvoju našeg biznisa. Ukoliko želite da koristite servis e-mail novosti, potrebna nam je Vaša e-mail adresa. Ukoliko ne budete želeli da primate obaveštenja takve vrste, u svakom trenutku se možete odjaviti i Vaša e-mail adresa biće izbrisana. U ovom slučaju korisnici imaju mogućnost da se ispišu sa naše mailing liste kad god to žele.

Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost. Hema-Kheya-Neye d.o.o. može povremeno objaviti informacije opšteg tipa trećim licima – na primer, broj posetilaca sajta koji su popunili neku online narudžbu, ali pritom nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identifikovati pojedinci, osobe koje su popunile pomenutu formu.

Vaši podaci se čuvaju sve dok postoji potreba za komunikacijom sa korisnicima našeg e-shopa (na primer, obaveštavanje o novitetima u našoj ponudi).

U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, imate sledeća prava u vezi sa obradom vaših podataka o ličnosti:
- Pravo da dobijete potvrdu da li obradjujemo vaše podatke o ličnosti
- Pravo pristupa vašim podacima o ličnosti
- Pravo na ispravku vaših podataka o ličnosti u slučaju greške
- Pravo da zahtevate prekid obrade vaših podataka o ličnosti
- Pravo na brisanje vaših podataka o ličnosti
- Pravo da zatražite prenos vaših podataka o ličnosti kod drugog pružaoca usluge

Sva vaša prava možete ostvariti ako nas kontaktirate na sledeće načine:
Slanjem e-mail poruke na hknofis.rs@gmail.com
Poziv telefonom na 011 245 2025
pismeno na adresu: Hema-Kheya-Neye, Tetovska 10, 11010 Beograd

Nadležni organ za zaštitu podataka o ličnosti je Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Republike Srbije. Organu se možete obratiti na adresi Bulevar kralja Aleksandra 15, 11000 Beograd, Republika Srbija, mejlom na  office@poverenik.rs ili telefonom na + 381 11 3408-900.

Hvala na poverenju,

Vaša Internet prodavnica zdrave hrane
​Hema-Kheya-Neye


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS