Vaša korpa
dodaci ishrani > Dijetalni proizvodi

ARTEMISININ KAPSULE 200mg

0.00
3,300.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

ARTEMISININ KAPSULE 200mg
Slatki pelin


Biljka koja dokazano leči monoge vrste tumora! Dokazano je da u veoma kratkom periodu, mereno satima, uništava isključivo kancerogene ćelije, a ta metoda je veoma slična metodi lečenja kiseonikom.


Kineska naučnica Juju Tu dobila je Nobelovu nagradu iz medicine 2015. za otkriće Artemisinina.

Dejstvo artemisinina:

  • anti-virusno
  • anti-bakterijsko
  • anti-kancerogeno
  • anti-parazitsko
  • anti-gljivično
  • anti-inflamatorno
  • anti-malarijsko

Artemisinin je jedini priznati lek koji može upotpunosti izlečiti malariju. Sadrži 98% ekstrakta artemisinina slatkog pelina.

Šta je artemisinin?

Artemisinin se ekstraktuje iz biljke koja se naziva slatki pelin, a koja raste u jugoistočnoj Aziji. Kinezi su ga od davnina koristili za lečenje malarije i trenutno je jedini priznati lek u svetu kojom se ta bolest može u potpunosti izlečiti. Mnogi naučnici su dokazali da je ova čudesna biljka podjednako efikasna u borbi protiv raka, a da aktivni sastojak slatkog pelina – artemisinin, može biti potpuno bezbedan, netoksičan i pristupačan proizvod za lečenje raka.

Kancerogene ćelije imaju mnogo veću koncentraciju gvoždja u odnosu na normalne ćelije. U toku istraživanja, naučnici su izvadili iz organizma ćelije sa maksimalnom kocentracijom gvoždja i u njih ušpricali artemisinin. Rezultat je bio da je artemisinin pokazao osobine inhibicije i uništavanja kancerogenih ćelija. Artemisnin ili slatki pelin u kontaktu sa gvoždjem oslobadja slobodne radikale koji uništavaju kancerogene ćelije.

Na primer: ćelija raka dojke ima 15 puta veću koncentraciju gvoždja. Kada artemisinin stigne do maligne ćelije, oslobadjaju se dva molekula kiseonika i stvaraju se slobodni radikali koji ubijaju tu ćeliju. Medjutim, to se ne dogadja sa normalnim ćelijama, već samo u onima koje sadrže veliku količinu gvoždja. Metoda lečenje atremisininom je veoma slična metodi lečenja kiseonikom.

Istraživanjem je potvrdjeno da atremisinin uspešno ubija kancerozne ćelije: u slučaju raka dojke, 28% ćelija ubijeno je za 16 sati, a uz dodatak gvoždja, 98% malignih ćelija za isto vreme. U slučaju leukemije, za samo 8 sati uništeno je 100% malignih ćelija. Njegova velika prednost je i u tome što može da prodje kroz krvno-moždanu barijeru da bi stigao do tumora u centralnom nervnom sistemu.

DELOVANJE ARTEMISININA

Artemisinin deluje ciljano na mnoge tipove kancerogenih oboljenja, tako da je primena Artemisinina dala odlične rezultate kod lečenja mnogih vrsta tumora: na debelom crevu, na dojci, na jajnicima, na plućima, pankreasu, prostati, bubrezima i kod leukemije.

NAČIN UPOTREBE I DOZIRANJE

Uzimati jednu kapsulu od 200mg (čistog 98% artemisinina) dnevno, pola sata pre jela. Preporučena doza se ne sme prekoračiti!
Artemisinin u terapiji je najbolje uzimati na prazan stomak, sa nekim prirodnim uljem kako bi se poboljšala apsorpcija.

Artemisinin sastav:
Ekstrakt artemisinina 98% (200 mg)