Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ NUTRIBELLA POSNI KEKS
CIMET 105g

NUTRIBELLA POSNI KEKS
CIMET 105g

NUTRIBELLA POSNI KEKS <br>CIMET 105g

Facebook

CENA: 180.00 din

Ukusni posni keks od integralnog pšeničnog brašna sa cimetom i visokim sadržajem dijetnih vlakana. Cimet je drevni ajurvedski začin koji smanjuje nivo šećera u krvi jer njegovi sastojci aktiviraju insulin.

Ukusni posni keks od integralnog pšeničnog brašna sa cimetom i visokim sadržajem dijetnih vlakana.   Cimet je drevni ajurvedski začin koji smanjuje nivo šećera u krvi jer njegovi sastojci aktiviraju insulin. BEZ BELOG ŠEĆERA Biobella keks u sebi sadrži fruktozu umesto belog šećera koja u odnosu na glukozu i saharozu sporije podiže nivo šećera u krvi što pogoduje dužoj sitosti, boljoj kontroli šećera u krvi, manjem lučenju insulina. Dobra je za regeneraciju jetre i najmanje od svih šećera doprinosi stvaranju karijesa. OD CELOG ZRNA Biobella je napravljena od integralnog brašna, i samim tim snabdeva telo velikom količinom dijetetskih vlakana koja pomažu varenju, povoljno utiču na nivo šećera u krvi i duže vreme održavaju sitost. ENERGIJA Biobella daje visok nivo kvalitetne energije koja može da traje i po više sati. BEZ TRANS MASTI Biobella sadrži kvalitetne masnoće bez trans masti koje samim tim snižavaju glikemijski indeks, odnosno poboljšavaju nivo šećera u krvi. POGODAN ZA DECU Biobella keks je domaćinskog ukusa i strukture koja podseća na slatke djakonije nasih baka a ujedno je zdrav i ukusan obrok za nas i naše najmladje. PAKOVANJE Pakovanja Biobella keksića su dozirana tako da mogu da posluže kao užina  ispunjavajući u isto vreme i najviše higijenske standarde na zadovoljstvo i korist naših mališana.

Sastav: integralno pšenično brašno (41%), fruktoza (22%), nehidrogenizovana biljna mast (palmina), pšenični skrob, cimet (1,2%).


Može da sadrži: kikiriki, lešnik, soju i seme susama.

Uz kafu ili čaj, uz toplo mleko ili sok.

Tagovi

zdrave poslastice veganske posne poslastice proizvodi za najmladje

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS