Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ DETOX GLINA
U PRAHU SHENEMIL

DETOX GLINA
U PRAHU SHENEMIL

DETOX GLINA <br>  U PRAHU SHENEMIL

Facebook

CENA: 775.00 din

Glina u prahu sa oligoelementima i antioksidantima za detoksikaciju Detox – Glina u prahu za čišćenje i detoksikaciju organizma.

Aktivirana (hidratisana) glina pripada nanočesticama, što je svrstava u najefikasnija sredstva za prirodno čišćenje organizma. Osnovni aktivni sastojak gline je hidratisani aluminijum-silikat, poznat po antivirusnom dejstvu. Glina  u kiseloj sredini želuca utiče na pojačavanje emulgacionih sposobnosti u tankom i debelom crevu. Emulgaciona svojstva gline ubrzavaju degradaciju lipidnih/masnih naslaga u crevima, te na taj način sprečavaju njihov membranski prenos u krvotok. Eliminacijom otrova u crevnoj flori, glina rasterećuje rad jetre, bubrega i žlezda s unutrašnjim lučenjem. Bentonitna glina ima sledeća dejstva: eliminiše toksične metale: olovo, bizmut, kadmijum, živa i dr; eliminiše masne naslage u crevima, tkivu, krvi i limfi; regeneriše oštećenu sluzokožu crevne flore; smanjuje radioaktivnost tela, pre svega izazvanu radijumom i stroncijumom; čišćenjem krvi, stimuliše rad koštane srži, osvežava hormonske žlezde, pre svega tiroidnu i nadbubrežne žlezde; nadoknađuje oligoelemente u telu; eliminiše višak žučnih kiselina iz debelog creva; pozitivno deluje na uravnoteženje kiselo-baznih procesa u organizmu, pre svega na alkalotvorne procese; eliminiše gasove u crevnoj flori (metan, amonijak, vodonik, vodonik-sulfide…); pozitivno deluje na preraspodelu vode u organizmu; omogućava apsorpciju hrane u tankom crevu; čisti jetru od otrova; usaglašava krvni i limfni tok tečnosti-elektrolita; reguliše krvni pritisak; smanjuje i eliminiše (naročito uz pravilno kombinovanje hrane) mladalačke promene na licu u obliku masnih bubuljica, akni, mitisera i sl. OSTALA BLAGOTVORNA DEJSTVA GLINE: Glinu treba piti i kod hroničnih zdravstvenih problema, kao što su: povećan krvni pritisak, gojaznost, dijabetes, povećana masnoća u vidu holesterola i triglicerida, nervna napetost, ulkus, smanjen imunitet, reuma i sl. Glina je potrebna i svakoj zdravoj osobi, za oslobađanje od otrova unešenih putem hrane u organizam. Posle burnih noći u jelu i piću, glina adsorbuje metanol i uklanja toksine nastale od preterane konzumacije belančevina životinjskog porekla. Takođe, uklanja i amonijak, neke sulfide i druge gasove iz debelog creva i ubrzava normalizaciju metabolizma. Kod gljivičnih oboljenja, pogotovu kandidijaze, u crevnoj flori nastaju vodonik i metan, koje glina veoma efikasno vezuje i izbacuje iz organizma. Zbog toga glina ima izuzetno dejstvo na povećanje imunološkog kapaciteta organizma. KOMBINOVANJE HRANE: Za vreme korišćenja gline, smanjiti količinu slatkiša, belog hleba, sira i piva (kvasne namirnice). Redukovati masnu i proteinsku hranu, namirnice na bazi margarina, meso, jaja…, da bi dejstvo gline bilo delotvornije. Posle obimnog proteinskog obroka (meso, sir, jaja, pasulj, sojini proizvodi) ne nalivati se tečnostima, pogotovu slatkim sokovima. Takođe, ne treba jesti voće i slatkiše, bar dva sata posle obroka. Više o dejstvu gline možete naći u knjigama prof.dr Staniše Stojiljkovića: „Moć gline“, „Moć i nemoć organizma“ itd.

Sastav: Glina bentonit (Bentonite clay). NAPOMENE: Toksično dejstvo gline do sada nije zabeleženo. Ovaj proizvod nije lek! Ovo uputstvo je urađeno prema praktičnim rezultatima primene bentonita u farmaceutskoj i kozmetičkoj tehnologiji. Zdravstvenu ispravnost izvršio Zavod za javno zdravlje Leskovac. Proizvedeno po tehnologiji prof.dr Staniše Stojiljkovića.

Primena: Uveče u čašu sipati 2 dl vode, a potom u nju staviti jednu punu kafenu kašičicu (drvenu ili plastičnu, nipošto metalnu) gline, i poklopiti. Ne treba mešati, jer će glina sama postepeno pasti na dno čaše. Prvih 5-7 dana, ujutro piti na prazan stomak (pola sata pre jela) samo vodu, tj. bistri deo. Već posle nekoliko dana, možete ispijati i deo taloga, u cilju postepenog privikavanja organizma. Sledeće tri nedelje, ujutro (na prazan stomak, najmanje 30 min. pre jela) piti prethodno promešan/promućkan kompletan pripremljeni sadržaj. Korišćenje gline za piće u trajanju 8 nedelja preporučuje se na prelazu dva godišnja doba. Starije i osetljivije osobe predviđenu dnevnu dozu mogu da podele na 3 dela, sa malo više vode. Ovo je preporuka koja važi kada je u hrani manje dodataka – aditiva. Sada se korišćenje gline u svrhu detoksikacije pomera shodno karakteru hrane koju konzumiramo. Preporučuje se da se, dok se pije glina, koristi i ulje Detox, tj. da prvi doručak bude sa svežim povrćem, mlevenim semenskim kulturama, uljem Detox i probiotičkim jogurtom/kefirom. Tada se glina može piti i duže od 8 nedelja. Glina se može potopiti i u većoj količini. Na primer, u litarskoj flaši. Tada se na litar vode stavi pet kafenih kašičica gline. Posle aktiviranja (odležavanja, tj. bubrenja na dnevnoj svetlosti u trajanju od min. 5 sati), glina se promućka u flaši i sipa u čašu neposredno pre pijenja. Ovo je veoma značajno olakšanje, da ne bismo imali obavezu da svake večeri potapamo glinu, ili kad idemo na put. VAŽNE NAPOMENE: Glinu ne treba pripremati u metalnim posudama i metalnim priborom. Glina se koristi pola sata pre jela ili nekoliko sati posle jela (2-3 sata posle laganijeg obroka), a nikada za vreme varenja, osim u slučaju trovanja. Kod akutnih stanja (pijanstva, bolova, trovanja, opstipacije, proliva, kolitisa, visokog krvnog pritiska, postoperativnih zahvata, izrazite nervoze, želudačnih promena i reumatoidnih oboljenja) glinu treba piti 3 puta dnevno, pola sata pre jela, ili piti svaki sat samo vodu u kojoj je rastvorena glina. U ekstremnim/hitnim slučajevima, glinu rastvoriti u mlakoj vodi, dobro promešati i popiti. Posle toga izazvati povraćanje.

Tagovi

dodaci ishrani razni proizvodi za ciscenje i detoksikaciju stomak probava holesterol

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS