Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ DIVKA KAFA
ORIGINAL 250g

DIVKA KAFA
ORIGINAL 250g

DIVKA KAFA <br> ORIGINAL 250g

Facebook

CENA: 255.00 din

Divka je mešavina prženog ječma i korena cikorije, za belu kafu sa prirodno visokim sadržajem inulina iz cikorije. Pije se zaslađena, sa dodatkom kravljeg mleka ili biljnog mleka za što bolji ukus. Podseća na kafu, ali ne sadrži kofein.

Divka je mešavina prženog ječma i korena cikorije, za belu kafu sa prirodno visokim sadržajem inulina iz cikorije. Pije se zaslađena, sa dodatkom kravljeg mleka ili biljnog mleka za što bolji ukus. Podseća na kafu, ali ne sadrži kofein. U sastav Divka kafe ulazi: prženi ječam 70%, prženi koren cikorije 30%.

Sastav: prženi ječam 70%, prženi koren cikorije 30% Sadrži najmanje 40% ekstrakta topivog u vodi. Sadrži 2 – 4% inulina iz cikorije.

Divka kafa se priprema tako što se u 400 ml vode (količina za 2 napitka) stavi 2 kašike (oko 20g) Divke i zagreva se do ključanja. Zatim se skloni i ostavi da se slegne. Odlije se pola kuvanog napitka, doda se mleko i zasladi se po želji.

Tagovi

zdravi napici topli napici zdravi napici i biljni dodaci proizvodi za stariju populaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS