Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ FILTER ZA VODU - PATRONA STANDARD 4

FILTER ZA VODU - PATRONA STANDARD 4

FILTER ZA VODU - PATRONA STANDARD 4

Facebook

CENA: 770.00 din

Filter za vodu. Namenjen je za efikasno odstranjivanje organskih i neorganskih primesa, aktivnog hlora i produkata nastalih kao rezultat hlorisanja vode. Odstranjuje neprijatne mirise i ukuse.

Filter za bokale za prečišćavanje vode kompanije Barrier broj 4 - standard Za osnovno prečišćavanje vodovodske vode. Odgovara svakom modelu Barrier bokala. Patrona se jednostavno zavrće u levak, što sprečava mešanje filtrirane sa nefiltriranom vodom.  Sadrži aktivni ugalj od koksa najboljeg kvaliteta impregniranog srebrom u kombinaciji sa jono-izmenjivačkom smolom. Svojstva: Filter je rezultat dugogodišnjeg istraživačkog rada kompanije ,,Metem tehnologije" iz Moskve i ,,Raketno kosmičke korporacije Energija". U proizvodnji se koriste poslednja tehnološka saznanja, najkvalitetniji materijali i najkvalitetnije sirovine. Sadrži specijalnu kombinaciju više vrsta aktivnog uglja (od koksa i uglja impregniranog aktivnim srebrom) i jono-izmenjivačku smolu. Svi delovi filtera su izradjeni od netoksičnih prirodnih materijala i prolaze višestruke provere kvaliteta. Bokali su izradjeni od visokokvalitetne plastike (polupropilena i polustirena) namenjene za čuvanje životnih namirnica. Kvalitet filtera potvrdjen je u nezavisnim laboratorijama širom sveta. Sastav filter patrone uključuje upijajuće komponente koje imaju ograničen kapacitet, tako da se filter patrone moraju menjati u skladu sa njihovim kapacitetom odnosno najkasnije u roku od tri meseca od stavljanja u upotrebu bez obzira na iskorištenost kapaciteta.

Zaštitini navoj na filter patroni omogućava pričvršćivanje patrone na levak bokala tako da eliminiše prodor, odnosno mešanje nečiste vode iz levka sa filtriranom vodom prilikom filtracije i sipanja čiste vode. - Jonska smesa – Smanjuje ukupnu tvrdoću - NanoPlus tehnologija – povećava kapacitet jonoizmenjivačke smole - Aktivni ugalj kokosa impregniran srebrom – sprečava razvoj bakterija - Aktivni ugalj kokosa – uklanja hlor i organske spojeve hlora i poboljšava ukus i miris vode.

Kapacitet 350l – najveći na tržištu. Koristi se najduže 3 meseca od početka upotrebe.

Tagovi

filteri sprejevi zeolit

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS