(0) (0)

ǀ GAYATRI MASKA ZA LICE

GAYATRI MASKA ZA LICE

GAYATRI MASKA ZA LICE

Facebook

CENA: 0.00 din.

Gayatri maska za lice je jedinstven spoj prefinjenih biljnih ekstrakata, bez dodatka parafina, parabena, sintetičkih boja i mirisa.

Gayatri maska za lice se koristi za negovanje i podmladjivanje kože. Deluje tako što apsorbuje višakmasnoće sa kože, smanjuje i uklanja proširene pore, fleke i nečistoće, a istovremeno daje koži mladalački sjaj.

Način upotrebe Gayatri maske za lice je sledeći: Pomešati 1 – 2 kašičice praha sa dovoljnom količinom tečnosti da se napravi fina pasta, koju treba naneti u tankom sloju na kožu lica, vrata i dekoltea i ostaviti da se osuši. Isprati običnom vodom posle otprilike 15 minuta. Gayatri masku za lice je najbolje mešati sa ružinom vodicom, ali može i sa običnom vodom ili aloe vera gelom. Preporuka je da se koristi jednom do dva puta nedeljno na prethodno očišćenu kožu. Za najbolje rezultate preporučljivo je kožu par minuta nežno masirati sa Gayatri kremom od šafrana i kurkume i to neposredno pre nego što nanesete Gayatri masku za lice. Napomena: kod prirodnih proizvoda, boja konzistencija i miris mogu neznatno da se izmene tokom vremena, ali bez ikakvog uticaja na njihovu efikasnost.

Tagovi

ajurvedska kozmetika nega lica i tela

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.




INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER




HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS