Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ HIMALAJSKA SO
SA ZAČINIMA 250g

HIMALAJSKA SO
SA ZAČINIMA 250g

HIMALAJSKA SO <br>SA ZAČINIMA 250g

Facebook

CENA: 295.00 din

Začinite vaš obrok zdravije! Kombinacijom himalajske roze soli i aromatičnog začinskog bilja i povrća dobili smo veoma ukusnu začinsku so!!! 

  • bez konzervansa 
  • bez mononatrijum glutaminata (MSG)
  • bez veštačkih boja i aditiva 

Himalajska roze so sa začinima je 100% prirodna. Prirodno bogat ukus ružičaste soli u kombinaciji sa pažljivo odabranim začinskim biljem i sušenim povrćem čini ovu začinsku so idealnom za salate, pice, testeninu, tople sendviče, povrće na pari, u rerni i sl. 

 Zdrave karakteristike himalajske soli uravnotežiće mnoge procese u našem organizmu i doprineti našem zdravlju na bezbroj načina.

Ako tražite začinsku so koja ne sadrži štetnu kuhinjsku so, ni morsku so dobijenu iz alarmantno zagađenih mora kao ni mononatrijum glutaminat, a koja daje hrani odličan ukus, ovo je pravi izbor za vas! 

UKUSNO I ZDRAVO! 

Mononatrijum glutaminat (MSG) je tzv “poboljšivač ukusa”, koji se nalazi u kockama za supu, smrznutoj hrani, začinskim mešavinama kao što je “začin C”, grickalicama poput čipsa itd. Iako poboljšava ukus, dokazano je da njegovo prisustvo u organizmu razara mozak, remeti rad hormona i utiče na pojavu velikog broja bolesti. 

MSG zapravo deluje kao otrov koji previše nadražuje nervne ćelije sve dok one ne odumru. Prema naučnim studijama, njegovo prisustvo doprinosi nastanku bolesti kao što su multipla skleroza, Alzheimerova bolest, hiperaktivnost kod djece, gubitak pamćenja, kronični umor, hormonalni problemi, gubitak sluha, epilepsija, Parkinsonova bolest, hipoglikemija, demencija, oštećenja i tumori na mozgu, alergijske reakcije, nagle promjene krvnog tlaka, glavobolje i migrene. 

Zbog toga smo odlučili da kreiramo seriju začina na bazi himalajske soli koji u svom sastavu NE SADRŽE ovaj štetni sastojak. Naši začini će oplemeniti svaki vaš obrok bogatim i punim ukusom. 

Kada svesno biramo šta jedemo, biramo kvalitetniji i ispunjeniji život.

Sastav: roze himalajska kristalna so 85% začinsko bilje 15% peršun bosiljak majoran ruzmarin timijan crni luk šargarepa slatka paprika beli luk

Ova ukusna so oplemenjena mirišljavim začinima se koristi pre svega u prelivima za salate, sosovima za testeninu, na pizzi i u domaćim pecivima. Odlična je i na toplim sendvičima, povrću na pari i u rerni i sl. Može se prema ličnom ukusu dodavati i kuvanim jelima.

Tagovi

so zacini pikantni dodaci zacini i pikantni dodaci himalajska so i zacini

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS