Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ HIMALAJSKA SO
SA CELEROM - ZAČIN 230g

HIMALAJSKA SO
SA CELEROM - ZAČIN 230g

HIMALAJSKA SO <br>SA CELEROM - ZAČIN 230g

Facebook

CENA: 305.00 din

Celerova so na bazi himalajske soli - zdrava zamena za so! 

Kombinacijom od 40% celera i 60% himalajske kristalne soli, dobili smo idealan dodatak jelima za sve koji imaju potrebu za smanjenim unosom soli u organizam. 

  • bez konzervansa
  • bez mononatrijum glutaminata (MSG)
  • bez veštačkih boja i aditiva 

Celer je izuzetno zdrav. Snižava pritisak, stimuliše varenje, koristi se za jačanje organizma i ima mnoga druga svojstva koja povoljno utiču na ljudsko zdravlje. Sa druge strane, povoljne karakteristike himalajske soli uravnotežiće mnoge procese u našem organizmu i doprineti našem zdravlju na bezbroj načina.

Ako tražite zdraviju celerovu so koja sadrži najčistiju so na planeti i daje hrani posebno plemenit ukus, ovo je pravi izbor za vas! 

Više o našim začinima sa himalajskom solju pročitajte na sajtu himalajskaso.com

Celer se preporučuje osobama sa povišenim pritiskom jer se pokazalo u praksi da snižava krvni pritisak. Sam celer snižava pritisak i odličan je diuretik, a himalajska so u sebi sadrži 84 minerala neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. 

Pomaže kod reumatizma, oboljenja bubrega, protiv stvaranja kamena, čisti krv i krvne sudove, poboljšava cirkulaciju. Osim toga, smanjuje trigliceride u krvi i podiže nivo zdravog HDL holesterola. Deluje kao odličan diuretik i pomaže u borbi protiv viška kilograma i nezdravih naslaga. 

UKUSNO I ZDRAVO! 

Mononatrijum glutaminat (MSG) je tzv “poboljšivač ukusa”, koji se nalazi u kockama za supu, smrznutoj hrani, začinskim mešavinama kao što je “začin C”, grickalicama poput čipsa itd. Iako poboljšava ukus, dokazano je da njegovo prisustvo u organizmu razara mozak, remeti rad hormona i utiče na pojavu velikog broja bolesti. 

MSG zapravo deluje kao otrov koji previše nadražuje nervne ćelije sve dok one ne odumru. Prema naučnim studijama, njegovo prisustvo doprinosi nastanku bolesti kao što su multipla skleroza, Alzheimerova bolest, hiperaktivnost kod djece, gubitak pamćenja, kronični umor, hormonalni problemi, gubitak sluha, epilepsija, Parkinsonova bolest, hipoglikemija, demencija, oštećenja i tumori na mozgu, alergijske reakcije, nagle promjene krvnog tlaka, glavobolje i migrene. 

Zbog toga smo odlučili da kreiramo seriju začina na bazi himalajske soli koji u svom sastavu NE SADRŽE ovaj štetni sastojak. Naši začini će oplemeniti svaki vaš obrok bogatim i punim ukusom. 

Kada svesno biramo šta jedemo, biramo kvalitetniji i ispunjeniji život.

Sastav: roze himalajska kristalna so 60% sušeni celer 40%

Dodaje se jelima tokom kuvanja, prema ličnom iskustvu i ukusu. Naša preporuka je jedna kašičica (3g) na 1 porciju (1/4 lit). Celerova so može da se upotrebljava za sva jela, supe, salate i sl.

Tagovi

so zacini pikantni dodaci zacini i pikantni dodaci himalajska so i zacini

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS