Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ KUPKO GEL
SHENEMIL 500ml

KUPKO GEL
SHENEMIL 500ml

KUPKO GEL <BR>SHENEMIL 500ml

Facebook

CENA: 360.00 din

Kupko je glina u obliku gela pripremljena specijalnom tehnologijom koja je veoma efikasna za uklanjanje potkožnih toksina, a istovremeno ne dozvoljava isušivanje kože. Voda, glina, so i uljni ekstrakti bilja imaju efekat detoksikatora organizma bez isušivanja kože. Koža posle kupanja ima blago mastan izgled. Ovom kombincjiom voda u kadi povećava svoju konduktivnost što intenzivira efekat detoksikacije. Soda bikarbona oslobadja ugljen-dioksid, koji ulazi preko kože u organizam i blagotvorno deluje na metaboličke procese.

GEL ZA POTAPANJE U KADI (500ml) Kupko je glina u obliku gela pripremljena specijalnom tehnologijom koja je veoma efikasna za uklanjanje potkožnih toksina, a istovremeno ne dozvoljava isušivanje kože. Voda, glina, so i uljni ekstrakti bilja imaju efekat detoksikatora organizma bez isušivanja kože. Koža posle kupanja ima blago mastan izgled. Ovom kombincjiom voda u kadi povećava svoju konduktivnost što intenzivira efekat detoksikacije. Soda bikarbona oslobadja ugljen-dioksid, koji ulazi preko kože u organizam i blagotvorno deluje na metaboličke procese. Potapanje tela u toploj vodi sa dodatkom KUPKA i aromatične soli, podstiče se razmena materija, krvotok, varenje, smiruje od svakodnevnih stresova i osvežava koža. U knjizi W. Hoffmana ”Energijom do ozdravljenja” i svojim istraživanjima, Hoffman je otkrio da glina velike čistoće korišćenja za kupanje izvlači toksične materije kroz pore kože. Poznato je da ekstremne količine gline pri kupanju pomažu detoksikaciju tela od nekoliko teških metala. Joni silicijuma gline stvaraju koloidne sisteme sa električnim naelektrisanjem. Silicijumov koloidni sistem, zahvaljujući svom specifičnom električnom punjenju, ima svojstva da privlači, zadržava, uništava i izbacuje iz organizma viruse, patogene mikroorganizme i njihove otrovne produkte. Ova pojava podseća na tzv. oligodinamički efekat, kada se pozitivni joni spajaju sa aktivnim centrima bakterija (koje imaju negativano naelektrisanje) na površini mikrobnih ćelija. Samim tim blokiraju se aktivni centri bakterije, preko kojih ona ostvaruje razmenu materije i energije sa okolnom sredinom, što uništava patogene mikroorganizme. Kada u našem organizmu ima dovoljno silicijuma, on je sigurno zaštićen od virusa i mikroparazita. Najbrži način popune tela silicijumom je uzimanje koloidne bele gline.

Sastav: voda, glina, uljni ekstrakti lekovitog bilja nevena, kamilice, matičnjaka, lavande, šipurka, miris.

Pre upotrebe bocu dobro promućkati. Sipati 250ml – 500 ml kupka , 1 – 1,5 kg morske ili kuhinjske soli, 2 supene kašike aromatične soli (Shenemil) i 50g sode bikarbone, potom sipati vodu temperature 38-39 o C. U kadi treba ostati 30-40 minuta, sa kratkim prekidima ako je to potrebno poželjno je potapati se 1 do 3 puta nedeljno. Potapanje nogu. Noge se mogu potapati svakoga dana 30 do 40 minuta (osim kada se potapa celo telo). U lavoru ili dublju posudu sipati 2-3 zatvarača kupka, pola supene kašike aromatične soli (SHENEMIL) i jednu supnu kašiku sode bikarbone (koja se ubacuje 5 minuta po potapanju), poptom sipati vodu temeprature 38-39 o C. NAPOMENA: U KADU ULAZITI NAJMANJE 2-3 SATA POSLE OBROKA (VEČERE). POTAPANJE U KADI TREBA DA TRAJE 30 – 40 MINUTA 1 – 3 PUTA NEDELJNO. PRILIKOM PRVOG POTAPANJA OSTATI U KADI 15 – 20 MINUTA, A SVAKO SLEDEĆE POTAPANJE POVEĆAVATI ZA PO 5 MINUTA DA BI SE ORGANIZAM POSTEPENO UVEO U DETOKSIKACIJU. (Npr. Prvo potapanje je 15 min., drugo 20 min., treće 25 min. itd.) Srčani bolesnici i asmatičari se mogu potapati u kadi sa nešto nižom temperaturom vode do 38 o C i sa češćim prekidima se u njoj zadržavati. PAŽLJIVO USTAJATI IZ KADE POSLE POTAPANJA. Potapanje smanjuje pritisak pa pri naglom ustajanju iz kade može se desiti da do|e do vrtoglavice zato: Ustati prvo u čučanj. Zatim polako ustajati ispravjajući noge i podići tur dok su nam gornji deo tela i glava savijeni. Kada ispravimo noge polako uspravljati gornji deo tela dok je glava i dalje savijena. Na kraju podignuti glavu.

Tagovi

nega lica i tela

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS