Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ LAGAN KORAK SPREJ
ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

LAGAN KORAK SPREJ
ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

LAGAN KORAK SPREJ<br> ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE

Facebook

CENA: 490.00 din

ZAKORAČITE SLOBODNO - ZA ZGLOBOVE I MIŠIĆE 

Magnezijum hlorid gel sa eteričnim uljima 100ml  

U osnovi ovog spreja je magnezijum u obliku hlorida koji se najbrže i najefikasnije apsorbuje direktno putem kože. Magnezijum deluje kao elektrolit, opušta mišiće, jača zglobove i kosti i utiče na uvećanje energije. Odabrana eterična ulja povoljno utiču na motoriku mišića i pokretiljivost zglobova, opuštaju mišiće i ublažavaju bol.

Dejstvo: opušta mišiće i smanjuje upalu mišića pozitivno utiče na motoriku i pokretljivost zglobova jača zglobove i kosti, ublažava bolove u zglobovima deluje okrepljujuće i povećava energiju za sportiste, pre i posle treninga, deluje kao elektrolit za sve koji rade fizički naporne poslove pogodan za stariju populaciju kod ukočenosti i osteoporoze. 

Cela paleta naših prirodnih sprejeva za različite namene napravljena je sa pažnjom na bazi magnezijuma prirodnog porekla i esencijalnih ulja bez konzervansa, aditiva i veštačkih sastojaka.

Vodeći računa da svi sastojci budu veoma kvalitetni i neškodljivi izbegavali smo upotrebu sredstava koji se uobičajeno koriste u kozmetici. Mnoga kozmetička sredstava u svom sastavu imaju konzervanse i aditive kako bi im se produžio rok upotrebe ili postigla željena tekstura, boja ili gustina.

Jedan takav primer je konzervans paraben koji se najčešće dodaje kozmetičkim proizvodima da bi se sprečio i usporio razvoj mikroorganizama, medjutim neka istraživanja pokazuju da mogu imati štetna dejstva jer se akumuliraju u telu i mogu negativo da utiču na reproduktivne hormone i povećanje rizika od pojave malignog melanona (raka kože) i drugih malignih oboljenja zbog stimulacije estrogena i antagonističkog dejstva na muške hormone.

Hormonski disbalans i endokrine promene (koliko su samo prisutni problemi sa policističnim jajnicima kod mladih devojaka) su posaban razlog za oprez kad su pitanju mala deca koja imaju nedovoljno razvijen imuni sistem i veliku propustljivost kože do svoje treće godine. 

Sastav: magnezijum hlorid (MgCl2)prirodnog porekla eterična ulja sibirske jele, bosiljka i limunske trave prirodni glicerin biljnog porekla destilovana voda 

Proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o.

Promućkati pre upotrebe. Naprskati na bolne i ukočene zglobove i mišiće i blago utrljati. Izbegavati kontakt sa očima.

Tagovi

magnezijum hlorid sprejevi nigari kosti zglobovi misici

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS