(0) (0)

ǀ LANENO SEME ORGANSKO 500g

LANENO SEME ORGANSKO 500g

LANENO SEME ORGANSKO 500g

Facebook

CENA: 330.00 din.

Redovna upotreba lanenog semena blagotvorno deluje kod bolesti srca, krvnih sudova, povišenog nivog holesterola i triglicerida u krvi.  Redovno korišćenje lanenog semene jača imunitet, stabilizuje nivo šećera u krvi, pomaže u prevenciji kancera. Olakšava rad creva, veoma je dobro kod opstipacije i problema sa debelim crevom. Trudnicama se preporučuje da svakog dana uzimaju jednu kašiku lanenog ulja.

Izuzetno koristan izvor Omega 3 nezasićenih masnih kiselina, pomaže snižavanju holesterola i regulisanju rada creva.  Ima višestruko povoljno dejstvo na organizam.  Koristi se da bi telo obezbedilo Omega 3 esencijalne masne kiseline. One se najbolje iskoriste ako se laneno seme samelje i stavi da odstoji u veoma malo vode, tek koliko da nabubri. Melje se količina samo za jedan dan. 

Sastav: seme lana organsko

Prepečeno seme lana veoma je ukusno i dekorativno preko povrća kuvanog na pari ili kuvanih žitarica. Može se dodati testu za pripremu hleba ili peciva. Potopiti nekoliko kašika lanenog semena u malo vode i ostaviti da nabubri i pusti sluz. Jednu kašičicu lalnenog semena popiti ujutro na prazan stomak ili uveče pred spavanje u topoj vodi, čaju ili soku.

Tagovi

semenke i orasasti proizvodi ostali organski proizvodi stomak varenje urinarni trakt

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS