Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MAKA U PRAHU
ORGANSKA 100g

MAKA U PRAHU
ORGANSKA 100g

MAKA U PRAHU <BR> ORGANSKA 100g

Facebook

CENA: 700.00 din

Maka (Lepidium meyenii) spada u red adaptogena. Adaptogeni su biljke koje podižu otpornost organizma na bolesti, normalizuju funkcionisanje organizma, podstiču fizičko i mentalno zdravlje.

U svetu je poznata kao Peruanski žen šen. Sadrži složene ugljene hidrate, minerale (kalcijum, kalijum, magnezijum, fosfor, cink i gvožđe), vitamine B1, B2, B12, C i E i alkaloide (makaida i makaena) koji doprinose normalnom radu hormona. Neka naučna istraživanja ukazuju da maka pomaže regulaciju hormona, zahvaljujući čemu doprinosi i regulaciji menstrualnog ciklusa i ublažava simptome menopauze. Smatra se da podiže opšti nivo eneergije, podstiče plodnost i u celini povoljno deluje na fizičko i mentalno zdravlje. Igra ulogu i u prevenciji osteoporoze.

Sastav: 100% organska maka u prahu Alergen info: nema alergena

Organska maka u obliku praha je najjednostavnija i najprirodnija za upotrebu. Može da se pomeša sa sokom, jogurtom, mlekom, dodati u ovsenu kašu, musli, šejkove i smutije ili posuti po već pripremljenoj hrani. Takođe može da se doda u hleb, peciva ili deserte.

Tagovi

organska superhrana i dodaci ishrani superhrana lekovito bilje cajevi i zacini

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS