Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MASK PROTECT SPREJ ZA MASKE
sa eteričnim uljima 100ml

MASK PROTECT SPREJ ZA MASKE
sa eteričnim uljima 100ml

MASK PROTECT SPREJ ZA MASKE<br> sa eteričnim uljima 100ml

Facebook

CENA: 430.00 din

HIGIJENA ZA MASKU - ZAŠTITA PLUĆA - BOLJE RASPOLOŽENJE 

100% PRIRODAN - BEZ ALKOHOLA

Ovaj 100% prirodni sprej za održavanje higijene maske sadrži kombinaciju moćnih eteričnih ulja sa snažnim antivirusnim, antimikrobnim i antigljivičnim dejstvom koja štite od razvoja problema izazvanih dugim nošenjem maske kao što su problemi sa plućima, respiratorna opstrukcija, alergije i iritacija kože i sluzokože.

PRUŽA TRENUTNO OLAKŠANJE!

Dejstvo: poseduje snažno antibakterijsko i antivirusno dejstvo sprečava razvoj mikroba i gljivica ublažava alergije i crvenilo kože smanjuje osećaj uznemirenosti i iritacije pruža osećaj potpune higijene i olakšava disanje izazivaju zdravstvene probleme sa plućima, respiratornim opstrukcijama, alergijama.

Osetite moć eteričnih ulja iz raznih krajeva sveta. 

Higijenski - a prirodan i prijatan - pročišćujući miris eteričnih ulja pozitivno utiče i na naše raspoloženje, ulazi u disajne puteve i štiti od širenje zaraze.

Snažna svojstva ovih eteričnih ulja iz raznih krajeva sveta štite ceo disajni trakt od agresivnih i štetnih uticaja mikroba, virusa, bakterija i ostalih nečistoća. Pružaju veliko olakšanje u zagušljivom prostoru i daju osećaj svežine. 

ANTIBAKTERIJKI ANTIVIRUSNO ANTIMIKROBNO ANTIGLJIVIČNO UMIRUJUĆE

Sprej za masku je napravljen sa pažnjom na bazi esencijalnih ulja bez konzervansa, aditiva i veštačkih sastojaka.

Vodeći računa da svi sastojci budu veoma kvalitetni i neškodljivi izbegavali smo upotrebu sredstava koji se uobičajeno koriste u kozmetici. Mnoga kozmetička sredstava u svom sastavu imaju konzervanse i aditive kako bi im se produžio rok upotrebe ili postigla željena tekstura, boja ili gustina.

Jedan takav primer je konzervans paraben koji se najčešće dodaje kozmetičkim proizvodima da bi se sprečio i usporio razvoj mikroorganizama, medjutim neka istraživanja pokazuju da mogu imati štetna dejstva jer se akumuliraju u telu i mogu negativo da utiču na reproduktivne hormone i povećanje rizika od pojave malignog melanona (raka kože) i drugih malignih oboljenja zbog stimulacije estrogena i antagonističkog dejstva na muške hormone.

Hormonski disbalans i endokrine promene (koliko su samo prisutni problemi sa policističnim jajnicima kod mladih devojaka) su posaban razlog za oprez kad su pitanju mala deca koja imaju nedovoljno razvijen imuni sistem i veliku propustljivost kože do svoje treće godine. 

Sastav: eterična ulja (1%) Sibirske jele, ho drvo, eukaliptusa radiate, ruzmarina, žalfije, karanfilića, lista cimeta i geranijuma destilovana voda (99%) 

Proizvodi: Hema-Kheya-Neye doo

Promućkati pre upotrebe. Pre nošenja, poprskati masku sa unutrašnje strane. Sačekati malo i staviti masku na lice. Ponoviti postupak po potrebi. Izbegavati kontakt sa očima.

Tagovi

magnezijum hlorid sprejevi nigari jacanje imunitet energija grip prehlada alergije

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS