Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ MORINGA
90 KAPSULA

MORINGA
90 KAPSULA

MORINGA <BR> 90 KAPSULA

Facebook

CENA: 1,180.00 din

Moringa za energiju i imunitet 

Kao biljna superhrana, izuzetno je bogata hranljivim materijama i podržava vitalnost organizma, imunitet i opšte blagostanje. Prah od lista Moringe sadrži oko 20 vrsta aminokiselina, 46 antioksidanasa, 36 antiupalnih komponenti i više od 90 nutrijenata, što ga uvrstava u najkvalitetnije prirodne suplemente. Moringa prah je odličan izvor minerala poput gvožđa, kalcijuma i vitamina A, B, B1, B2, B3, B6, C, E, kao i makroelemenata i fitonutrijenata. Osim toga, odličan je izvor proteina i dijetetskih vlakana.

Sadrži proteine posebno pogodne za vegetarijance i vegane Ajurvedska medicina smatra da moringa duboko pročišćava i detoksifikuje organizam. 

Moringa za imunitet 

Podiže imunitet Podiže nivo energije i obnavlja tkiva i ćelije Detoksifikuje organizam i čisti ga od nagomilanih prirodnih otrova Čisti krvne sudove Pomaže kod dijabetesa Blagotvoran je kao tonik za srce, jetru, bubrege, krv i pankreas  Moringa kao adaptogen obezbeđuje energiju tokom dana i podstiče dubok i okrepljujući san tokom noći. Moringa prah je odličan izvor antioksidanasa i sadrži značajne količine vitamina A, C i E i bioflavonoida. Hranjivi sastojci u sastavu moringe pomažu u sprečavanju oksidacije zdravog tkiva i tako usporavaju proces starenja i stvaranja bora. Osim amino kiselina i antioksidanasa, izvor je vitamina i minerala poput beta-karotena, vitamina B6, vitamina C, riboflavina, vitamina E i gvožđa.


1g praha moćne Moringe Oleifere sadrži: 

  • 15 puta više kalijuma od banane 
  • 7 puta više vitamina C od pomorandže
  • 10 puta više vitamina A i 4x više beta karotina od šargarepe 17 puta više kalcijuma od mleka
  • 6 puta više cinka od badema
  • 6 puta više amino-kiselina od belog luka
  • 50 puta više B2 vitamina od sardine
  • 1000 puta više zeatina od bilo koje druge biljke

Sastav: Moringa prah 100% organski 

Ukus moringe je jak, kao i miris. Zato se radije koristi u kapsulama. Preporučena dnevna doza je: u prvih 7 dana korišćenja 2 kapsule dnevno nakon toga 4 – 6 kapsula dnevno Nema neželjenih efekata i lako se čuva. Lako se rastvara u vodi, tako da se upotrebljava i kao sastojak u jelima.

Tagovi

organska superhrana i dodaci ishrani superhrana ajurvedski preparati i saplementi

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS