Vaša korpa
osnovne namirnice > Zdravi napici

NERA SIRUP 500ml

0.00
2,700.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Neera sirup je mešavina sirupa od četiri odabrane vrste palmi jugoistočne Azije (Neera) i tamne vrste čistog kanadskog javorovog sirupa, klase C +.

U saradnji sa Stenli Barouzom (Stanley Burroughs - autor knjige "Healing for the Age of Enlightenment"), ova specijalna mešavina razvijana je tokom više godina da, pre svega, zadovolji potrebe ljudi koji se leče gladovanjem.

Jedna od glavnih karakteristika drveta Neera je njegov sadržaj esencijalnih minerala i elemenata u tragovima (kalijum, natrijum, kalcijum, magnezijum, gvoždje, cink, mangan).

Javorov sirup bogat je manganom i sadrži cink, dva elementa u tragovima koji praktično ne postoje u sirupu palme Neera. S druge strane, palmin sirup sadrži više kalijuma i kalcijuma, koji su veoma važni za funkcionisanje ćelija.

Kombinovano u pravim razmerama, ovo daje jedinstven sirup visokokvalitetne i uravnotežene mešavine hranljivih materija, nutrijenata, minerala i elemenata u tragovima.

Balansirane mineralne vrednosti *:

-- Gvoždje (Fe) 1,2 mg / 100 g
-- Mangan (Mn) 0,9 mg / 100 g
-- Cink (Zn) 0,3 mg / 100 g
-- Magnezijum (Mg) 15 mg / 100 g
-- Kalcijum (Ca) 75 mg / 100 g
-- Natrijum (Na) 190 mg / 100 g
-- Kalijum (K) 270 mg / 100 g

Energija: 1172 kJ na 100 g (oko 60 kcal po čaši od 2 supene kašike)

Proizvod iz prirode
Za proizvodnju Nera sirupa koristi se samo sok iz odabranih stabala koja rastu prirodno, bez upotrebe hemikalija. Sok se dobija uz najveću pažnju, bez ugrožavanja kvaliteta.

Upotreba
10 kašika rastvoriti u 2l vode i iscediti dva limuna. Po želji, dodati na vršak noža ljute aleve paprike ili malo rendanog ili cedjenog djumbira. Uputstvo priloženo uz proizvod.

Neera je specijalan, potpuno prirodan i jednostavan program za pročišćenje tela od toksina, za skidanje viška kilograma, za podmladjivanje i usporavanje procesa starenja…

 

Šta je Neera sirup?

Tim švajcarskih stručnjaka za alternativnu medicinu na čelu sa dr K. Bejerom je izradio recept za Neera sirup od palminog drveta koji se koristi specijalno u Neera programu i limunovoj dijeti. Načinili su sirup koji je mešavina nekoliko vrsta azijskih palmi (arenga i kitul palmi iz kišnih prašuma, nipah palmi iz močvara, palmira palmi sa severa Šri Lanke, i jedne retke vrste kokosove palme) i najčistijeg organskog javorovog sirupa klase C +.