Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ NUTRITIVNI
KVASAC 200g

NUTRITIVNI
KVASAC 200g

NUTRITIVNI <br> KVASAC 200g

Facebook

CENA: 560.00 din

Prehrambeni kvasac u granulama. Ne sadrži gluten.  Ima ukus sličan siru. Jelima daje divan bogati ukus koji podseća na sir. Bogat je brojnim hranjivim sastojcima kao što su folati, kalijum, proteini i vlakna. Sadrži velike količine B vitamina, zahvaljujući kojem ima pozitivno dejstvo na nervni sistem, te pruža telu neophodnu energiju. Odličan je izvor vitamina B12, pa se veoma često koristi u vegetarijanskoj ili veganskoj ishrani.

Nutritivni kvasac (prehrambeni kvasac) će dati vašim jelima divan sirast ukus, pa je idealan za ljude koji možda ne mogu da se lako odviknu od kravljeg sira, jer njegovom upotrebom i mešanjem sa pastom od orašatih plodova (biljnim sirevima) može se dobiti ukus veoma sličan "pravom siru". Takođe se može dodavati u salate, šejkove ili prosto grickati, jer je ovaj deaktivirani nutritivni kvasac zapravo veoma ukusan! Zdravstvene prednosti nutritivnog kvasca Nutritivvni kvasac jača imunitet, smanjuje nivo holesterola i deluje preventivno protiv raka zahvaljujući sadržaju selena. Sadrži male količine natrijuma i masti, ne sadrži gluten i bogat je cinkom koji pomaže u zarastanju rana. Nutritivni kvasac je jedan od najboljih lekova za simptome kandide, i zbog svog antibakterijskog delovanja primenjuje se kod ešerihije, salmonele i stafilokoka. Probiotici u kvascu poboljšavaju varenje i imaju pozitivne efekte kod obolelih od dijareje. Visok sadržaj tiamina u kombinaciji sa drugim B vitaminima pomaže u regulisanju kardiovaskularnog, endokrinog i digestivnog sistema , podiže energiju i održava zdrav metabolizam. Nutritivni kvasac je bogat folnom kiselinom pa se preporučuje trudnicama kako bi se izbegli mogući defekti ploda i podstakao njegov pravilan razvoj. Kvasac se koristi u kozmetičke svrhe, za kosu, kožu, nokte, kao i za lečenje hroničnih akni. Savetuje se svima koji planiraju ishranu bez suvišnih masti i kalorija, vegetarijancima posebno, kao i onima koji pate od netolerancije na laktozu. Jedna kašičica nutritivnog kvasca dnevno zadovoljava 100% potrebu za B vitaminima.

Sastav: 100% nutritivni kvasac

Dodaje se u supe, testenine, variva, sendviče slate i veganski sir. Predlozi: Pospite malo hranjivog kvasca preko tosta sa avokadom. Dobra je zamena za parmezan, pa ga možete sipati preko jela. Dodajte prstohvat nutritivnog kvasca salatama. Koristite ga kao začin za jela od žitarica. Može biti dobra zamena za sir. Takođe ga možete dodati i prilikom pripreme različitog integralnog peciva.

Tagovi

so zacini pikantni dodaci zacini i pikantni dodaci jacanje imunitet energija

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS