Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ SAMADI I SIDI
Šri Činmoj

SAMADI I SIDI
Šri Činmoj

SAMADI I SIDI <br> Šri Činmoj

Facebook

CENA: 600.00 din

Autoritativna rasprava o Svesti i izuzetno naprednim stanjima duhovne prakse. Nekoliko ljudi je do današnjeg vremena uspelo tokom istorije da dostigne ova najuzvišenija stanja svesti, a još manje je tako jednostavnim i lako razumljivim jezikom uspelo da razotkrije njihov smisao. Kao što Šri Činmoj objašnjava, sama upotreba jezika je potpuno neprikladna da bi se predočili dubina i kvalitet tih stanja. 


Teme: beskonačnost, nirvana, trans, oslobođenje, spoznaja, ananda...

Pravo ostvarenje čini da čovek spozna da nije ni telo, ni um, niti bilo šta drugo već duša, koja je manifestacija Božanskog. Kad ostvari Boga, svaka osoba će osećati da je svesni deo Boga. Fizičko je ograničeno, ali je duša neograničena.

Kada govorimo o ostvarenju, mislimo na nešto neograničeno, beskrajno. Kad ostvarimo Boga, mi prevazilazimo telesnu svest i postajemo jedno sa neograničenim sposobnostima duše.

Tagovi

knjige nasa izdanja biblioteka duhovnost za novi milenijum hema kheya neye knjige

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS