Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ SODA BIKARBONA
BEZ ALUMINIJUMA 500g

SODA BIKARBONA
BEZ ALUMINIJUMA 500g

SODA BIKARBONA <br> BEZ ALUMINIJUMA 500g

Facebook

CENA: 195.00 din

Soda bikarbona bez aluminijuma (čisti natrijum bikarbonat) je prirodno sredstvo za regulisanje kiselosti organizma. Koristi se kao dodatak ishrani u specifičnim dijetama koje regulišu pH vrednost krvi u nekim slučajevima infektivnih oboljenja ili kancera. Redovnim uzimanjem, soda bikabona sprečava infekciju bešike, giht ili bolesti bubrega koji mogu dovesti do povišenih nivoa kiselosti u urinu ili krvi. Pomaže u radu pankreasa i trenutno pruža olakšanje kod gorušice i prejedanja.

Soda bikarbona bez aluminijuma (čisti natrijum bikarbonat) je prirodno sredstvo za regulisanje kiselosti organizma. Koristi se kao dodatak ishrani u specifičnim dijetama koje regulišu pH vrednost krvi u nekim slučajevima infektivnih oboljenja ili kancera. 


Redovnim uzimanjem, soda bikabona sprečava infekciju bešike, giht ili bolesti bubrega koji mogu dovesti do povišenih nivoa kiselosti u urinu ili krvi. Pomaže u radu pankreasa i trenutno pruža olakšanje kod gorušice i prejedanja. 
U BORBI PROTIV KANCERA:


Natrijum bikarbonat je odgovoran za transport kiseonika, širi krvne sudove i olakšava otpuštanje kiseonika u tkiva, što znači da povećava pH vrednost, odnosno baznost organizma, što je od presudnog značaja s obzirom da se smatra da je kancer zapravo kiselina, posebno mlečna kiselina koja nastaje kao otpadni produkt gljivica i plesni i živi u okruženju sa veoma malo kiseonika. Ukoliko se do kanceroznih ćelija dovede što više molekula kisenika, one umiru. 

Takođe, izbalansirana pH vrednost urina sprečava kristalizaciju mokraćnih kanala. Utvrđeno je da mokraćna kiselina uzrokuje dijabetes, srčane bolesti, srčani udar, giht i kamen u bubregu. Kada se redovno uzima, soda bikabona sprečava infekciju bešike, giht ili bolesti bubrega. Pomaže u radu pankreasa za koji se zna da proizvodi najviše bikarbonata i koji je odgovoran za proizvodnju insulina. Manjak bikarbonata se slabo prepoznaje kao zdravstveno stanje koje je zapravo veoma uobičajeno u ljudskoj populaciji.

Sastav: Čisti natrijum bikarbonat (bez dodatka aluminijuma)

Protiv gorušice:

Kašičica sode bikarbone razmućene u čaši vode trenutno pomaže kod gorušice izazvane preslatkom hranom ili prevelikom količinom hrane, kafom, pićem ili stresom. 

U kombinaciji sa čistim C vitaminom:

Zajedničko dejstvo sode bikarbone i čistog vitamina C (askorbinske kiseline u prahu) efikasno uklanja otrove i kiselost iz svih ćelija, tkiva i organa i preporučuje se kao prevencija i pomoć kod mnogih težih oboljenja. Odnos sode bikarbone i vitamina C u prahu treba da bude 2:1.

U Ajurvedi:

Ajurveda preporučuje da se nakon obilnijeg obroka popije čaša vode sa sokom od pola limuna i malom količinom sode bikarbone (četvrtina kašičice) da bi se olakšalo varenje, smanjila težina u stomaku i izbegla kiselost organizma. U ishrani se koristi umesto praška za pecivo kao prirodno sredstvo za dizanje testa.


Ispiranje grla:

Za sprečavanje zadržavanja kiselosti u usnoj duplji, može se ispirati usna duplja rastvorom sode bikarbone u čaši vode, odmah nakon obroka.

Tagovi

cajevi zaslađivaci nigari kuzu i ostalo dodaci ishrani razni stomak varenje urinarni trakt

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS