Vaša korpa
knjige > Bibioteka DUHOVNOST ZA NOVI MILENIJUM

SPORT I MEDITACIJA - Šri Činmoj

0.00
1,450.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

SPORT I MEDITACIJA - Izbor iz dela Šri Činmoja
Otkrijte unutrašnju dimenziju sporta

Ovo je jedinstvena knjiga koja postavlja izazov našim predrasudama o sopstvenim fizičkim sposobnostima i starosnim ograničenjima. Šri Činmoj je najveći svetski autoritet po pitanju veze izmedju meditacije i fizičke spremnosti, pokazujući nam da svako može na veoma praktičan način da uvede moć meditacije i usredsredjenost u svoje treninge.

Upravo nam ovaj novi pogled omogućava da ostvarimo vrhunski nivo izvodjenja, da usvojimo više iz naših treninga i da uživamo u snažnom i trajnom zdravlju i opštem blagostanju.

Šri Činmoj je utirao put ekstremnom dizanju tereta i postavio je novi izazov našem konceptu nemogućnosti. Bio je maratonac i ultramaratonac i intenzivno je vežbao čitavog života, uvek se oslanjajući na svoju duhovnu praksu da bi uvećavao svoje spoljašnje sposobnosti. Čak i kada je duboko zašao u svoje šezdesete i sedamdesete, na zapanjujući način je nastavio da prevazilazi svoja sopstvena postignuća u podizanju tereta. Ova knjiga prikazuje Šri Činmojeve uvide i nudi novu tačku gledišta o vezi izmedju atletskih postignuća i mentalnog i duhovnog razvoja. Uz detaljna uputstva, autor pokazuje kako meditacija i duhovnost mogu da nam pomognu da dotaknemo svoje unutrašnje sposobnosti i prevazidjemo sve naše trenutne predstave o postignućima.

Prelistavajući ovu predivno ilustrovanu knjigu u punom koloru, susrešćete se sa svetskim šampionima kao što su Karl Luis, Tatjana Lebedeva, Tegla Larupe, Bil Perlman i Pol Target koji u anegdotama dele sa čitaocima svoje lične unutrašnje tajne i sopstveno vidjenje treninga i sportskih takmičenja sa duhovne tačke gledišta.

Format: 162 x 215mm
Broj strana: 196, pun kolor
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja: 2016.
Izdavač Hema-Kheya-Neye Beograd