Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ SREĆNI SNOVI SPREJ
PROTIV NESANICE 100ml

SREĆNI SNOVI SPREJ
PROTIV NESANICE 100ml

SREĆNI SNOVI SPREJ <br>  PROTIV NESANICE 100ml

Facebook

CENA: 490.00 din

STOP NESANICI - UTONITE BRZO U OKREPLJUJUĆI SAN Magnezijum pozitivno utiče kod problema sa nesanicom i poboljšava kvalitet sna kod nemirnog i plitkog sna. Mirisna eterična ulja umiruju naš nervni sistem i opuštaju telo, dajući nam poruku da je vreme da ostavimo sve brige i stresove dana i da se sa poverenjem prepustimo dubokom i okrepljujućem snu.

Dejstvo: kod nesanice ili plitkog sna koji ne okrepljuje kod hronične iscrpljenosti i nervne napetosti opušta telo i smiruje nervni sistem otklanja simptome stresa i uznemirenosti svež miris eteričnih ulja popravlja raspoloženje omogućava kvalitetniji san, priprema nas za odmor doprinosi obnovi nerava i tkiva tokom sna ublažava sindrom nemirnih nogu U osnovi ovog spreja je magnezijum u obliku hlorida koji se najbrže apsorbuje direktno putem kože. Magnezijum pozitivno utiče kod problema sa nesanicom i poboljšava kvalitet sna kod nemirnog i plitkog sna. Mirisna eterična ulja umiruju naš nervni sistem i opuštaju telo, dajući nam poruku da je vreme da ostavimo sve brige i stresove dana i da se sa poverenjem prepustimo dubokom i okrepljujućem snu. 

Cela paleta naših prirodnih sprejeva za različite namene napravljena je sa pažnjom na bazi magnezijuma prirodnog porekla i esencijalnih ulja bez konzervansa, aditiva i veštačkih sastojaka.

Vodeći računa da svi sastojci budu veoma kvalitetni i neškodljivi izbegavali smo upotrebu sredstava koji se uobičajeno koriste u kozmetici. Mnoga kozmetička sredstava u svom sastavu imaju konzervanse i aditive kako bi im se produžio rok upotrebe ili postigla željena tekstura, boja ili gustina.

Jedan takav primer je konzervans paraben koji se najčešće dodaje kozmetičkim proizvodima da bi se sprečio i usporio razvoj mikroorganizama, medjutim neka istraživanja pokazuju da mogu imati štetna dejstva jer se akumuliraju u telu i mogu negativo da utiču na reproduktivne hormone i povećanje rizika od pojave malignog melanona (raka kože) i drugih malignih oboljenja zbog stimulacije estrogena i antagonističkog dejstva na muške hormone.

Hormonski disbalans i endokrine promene (koliko su samo prisutni problemi sa policističnim jajnicima kod mladih devojaka) su posaban razlog za oprez kad su pitanju mala deca koja imaju nedovoljno razvijen imuni sistem i veliku propustljivost kože do svoje treće godine. 

Sastav: magnezijum hlorid (MgCl2)prirodnog porekla eterična ulja bergamota, žalfije i slatke pomorandže prirodni glicerin biljnog porekla destilovana voda Proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o.

Promućkati pre upotrebe. Pred spavanje naprskati po telu; posebno na lice, vrat, ruke i noge. Izbegavati kontakt sa očima.

Tagovi

magnezijum hlorid sprejevi nigari nervi raspolozenje nesanica proizvodi za odmor i relaksaciju

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS