(0) (0)

ǀ SREĆNI SNOVI sprej protiv nesanice 100ml

SREĆNI SNOVI sprej protiv nesanice 100ml

SREĆNI SNOVI sprej protiv nesanice 100ml

Facebook

CENA: 490.00 din.

STOP NESANICI - UTONITE BRZO U OKREPLJUJUĆI SAN Magnezijum pozitivno utiče kod problema sa nesanicom i poboljšava kvalitet sna kod nemirnog i plitkog sna. Mirisna eterična ulja umiruju naš nervni sistem i opuštaju telo, dajući nam poruku da je vreme da ostavimo sve brige i stresove dana i da se sa poverenjem prepustimo dubokom i okrepljujućem snu.

Magnezijum-hlorid sprej sa eteričnim uljima 100ml STOP NESANICI - UTONITE BRZO U OKREPLJUJUĆI SAN Dejstvo: kod nesanice ili plitkog sna koji ne okrepljuje kod hronične iscrpljenosti i nervne napetosti opušta telo i smiruje nervni sistem otklanja simptome stresa i uznemirenosti svež miris eteričnih ulja popravlja raspoloženje omogućava kvalitetniji san, priprema nas za odmor doprinosi obnovi nerava i tkiva tokom sna ublažava sindrom nemirnih nogu U osnovi ovog spreja je magnezijum u obliku hlorida koji se najbrže apsorbuje direktno putem kože. Magnezijum pozitivno utiče kod problema sa nesanicom i poboljšava kvalitet sna kod nemirnog i plitkog sna. Mirisna eterična ulja umiruju naš nervni sistem i opuštaju telo, dajući nam poruku da je vreme da ostavimo sve brige i stresove dana i da se sa poverenjem prepustimo dubokom i okrepljujućem snu. 

Sastav: magnezijum hlorid (MgCl2)prirodnog porekla eterična ulja bergamota, žalfije i slatke pomorandže prirodni glicerin biljnog porekla destilovana voda Proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o.

Promućkati pre upotrebe. Pred spavanje naprskati po telu; posebno na lice, vrat, ruke i noge. Izbegavati kontakt sa očima.

Tagovi

magnezijum sprejevi sa etericnim uljima nervi raspolozenje nesanica sprejevi sa magnezijumom i etericnim uljima

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS