Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ SURUTKA U PRAHU
ČOKO

SURUTKA U PRAHU
ČOKO

SURUTKA U PRAHU <br> ČOKO

Facebook

CENA: 160.00 din

Surutka u prahu sa ukusom čokolade je proizvod vrhunskog kvaliteta. Preporučuje se sportistima, trudnicama, deci i starijim osobama, jer surutka sadrži dosta belančevina, vitamina, minerala i proteina.

Surutka u prahu sa ukusom čokolade je namenjena onima koji ne vole ukus surutke, a neodoljiv ukus čokolade zadovoljiće i najzahtevnije sladokusce. 

Surutka je zdrava i hranljiva namirnica koja nastaje kao nusproizvod proizvodnje sira. Predstavlja pravu riznicu minerala. Najzastupljeniji minerali su natrijum, kalijum, fosfor, magnezijum, kalcijum, kobalt, bakar i molibden. Surutkin protein sadrži sve esencijalne aminokiseline. 

Redovnom upotrebom surutke mogu se rešiti ili umanjiti brojni zdravstveni problemi. Proteini surutke podižu imunitet, smanjuju nivo štetnog holestrola, povoljno utiču na regeneraciju jetre, smanjuju nastnak zubnog kamenca, regulišu crevnu floru. 

Surutka se, kao dodatak ishrani, preporučuje svima a naročito deci, rekonvalescentima, starijim osobama, trudnicama i dojiljama. 

Surutkini proteini su posebno korisni u ishrani sportista, jer omogućavaju brz oporavak nakon treninga i povećanje mišićne mase. S obzirom na nisku kalorijsku vrednost, surutke u prahu sa ukusom čokolade, mogu je koristiti i osobe na redukcionim dijetama čime se sprečava deficit hranljivih sastojaka.

U sastav surutke ulazi: min. 5 % mlečne masti u s.m., min. 12% proteina u s.m., min 60 % laktoze u s.m., max. 6% vode u s. m. max 9,5 % min. materija u s.m. 

Surutka u prahu sa ukusom čokolade se vrlo jednostavno koristi. Dodavanjem u obrok poboljšava se njegova hranljiva i biološka vrednost. Može se dodavati supama, čorbama, musliju, voćnim šejkovima ali i testu za izradu hleba i peciva čime se povećava biolška vrednost. 

Dve supene kašike praha pomešati sa mlakom vodom, medom, mlekom, jogurtom, sokom, ili nekim drugim napitkom.


Tagovi

dodaci ishrani razni zdravi napici topli napici proizvodi za najmladje

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS