Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ TERAPEUTSKI RELAX JASTUK
sa himalajskom solju za čelo

TERAPEUTSKI RELAX JASTUK
sa himalajskom solju za čelo

TERAPEUTSKI  RELAX JASTUK <BR>sa himalajskom solju za čelo

Facebook

CENA: 875.00 din

TERAPEUTSKI RELAX JASTUK od himalajske soli za čelo ublažava neprijatnost kod glavobolje i migrene. Može se koristiti na sobnoj temperaturi, a za delotvorniji terapeutski učinak primenjuje se kao hladna ili topla kompresa. Himalajska so u TERAPEUTSKOM RELAX JASTUKU ima sposobnost da zadrži hladnoću ili toplotu dugo, čime se dejstvo minerala tokom terapije produžava.

Veličina jastuka: 185 x 110 mm

Koristi se kao hladna obloga za smirivanje glavobolje i migrene, za ublažavanje bola u mišićima i zglobovima i kod sportskih povreda ili kao topla obloga za smanjenje reumatskih bolova. Terapeutski RELAX JASTUK za čelo ispunjen je krupnom kristalnom himalajskom solju koja sadrži obilje minerala i sunčeve energije koja se u njoj taložila milionima godina. Lako se prilagodjava obliku tela i prijatno deluje i snabdeva  energijom predeo na koji se aplicira. Himalajska so je upakovana u dve 100% pamučne navlake. Spoljna navlaka je veoma dekorativna i lako skida i pere.

Dimenzije: 185 x 110 mm Sastav: 100% himalajska so, dve 100% pamučne navlake Proizvodi: Hema-Kheya-Neye d.o.o. Beograd

Ako želite da koristite terapeutski RELAX JASTUK kao hladnu kompresu, stavite jastuk u plastičnu kesicu i ostavite ga u frizeru 30 do 60 minuta. Tada se može aplicirati direktno na obolelo mesto, pre svega za glavobolje i ublažavanje otoka, a povoljno deluje i za bolove u mišićima i upale tkiva. Ako nameravate da kostitite terapeutski RELAX JASTUK za sportske povrede, pravilo je da se tokom prvih 24 sata koristi kao hladna kompresa koja kontroliše otoke. Nakon 24 sata, RELAX JASTUK se koristi kao topla kompresa da bi se unapredila cirkulacija i ubrzao oporavak. Ako želite da koristite terapeutski RELAX JASTUK kao toplu kompresu, zagrejte jastuk u rerni desetak minuta na 100 do 120 stepeni. Ako je toplota podnošljiva, možete jastuk aplicirati direktno na obolelo mesto da bi se ubrzao oporavak ili prijatno ugrejali zglobovi. Topla kompresa se može koristiti i za ublažavanje bola u reumatičnim zglobovima, kao i za menstrualne bolove. Prirodni kristali Himalajske soli traju neograničeno i prodiru duboko u mišiće i zglobove, pružajući ekstremnu relaksaciju i donoseći olakšanje. Terapeutski RELAX JASTUCI su potpuno bezbedni za decu, što ih čini idealnim za kućnu upotrebu, kao i za spa centre i centre za masažu.

Tagovi

opusteno proizvodi za odmor i relaksaciju proizvodi za sportiste

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS