(0) (0)

ǀ ULJE CRNOG KUMINA 250ml

ULJE CRNOG KUMINA 250ml

ULJE CRNOG KUMINA 250ml

Facebook

CENA: 2,310.00 din.

Jedna od najpoznatijih biljaka u istoriji medicine koja u zadnje vreme dobija epitet “moderne panacee” je crni kumin (Nigella sativa), poznat i kao crni kim, ćurekot, čorokot… Crni kumin se zahvaljujući svom blagotvornom dejstvu smatra čudotvornim. Cvetna biljka iz porodice Ranunculaceae, poreklom je iz jugozapadne Azije. Obnavlja oštećene ćelije usled hemoterapije.

Ulje crnog kumina Obnavlja oštećene ćelije usled hemoterapije od 50-82% Stabilizuje imuni sistem Deluje protiv osteoporoze Odlično je protiv polenskih alergija i astme Snižava visok krvni pritisak i poboljšava cirkulaciju Održava aktivnost bubrega Snižava nivo holesterola i šećera u krvi Efikasna je alternativa insulinu   Još u drevnim civilizacijama koristilo se kako za regulisanje imunološkog sistema, tako i protiv astme, kod probavnih problema, prehlada, glavobolje, zubobolje, za ublažavanje disajnih tegoba i protiv različitih vrsta infekcija. Od svih jestivih ulja, ovo ulje je naučno najistraženije. Prvo značajnije ispitivanje delovanja ulja crnog kumina na prevenciju tumora izveli su naučnici u „Cancer Immuno-Biology Laboratory“ u Južnoj Karolini, USA. Izveden je zaključak da će zdrav imuni sistem prepoznati i uništiti kancerogene ćelije pre nego što tumor ugrozi pacijenta. Ovo istraživanje, obzirom da je urađeno na američkom tlu, je pokrenulo javnost. U godinama koje slede, nekoliko zemalja uradilo je opsežne naučne studije o crnom kuminu i njegovom delovanju na različite aspekte čovekove fiziologije. Ulje crnog kumina sadrži timokinon, najvažniju supstancu sličnu karvakrolu u divljem origanu. Savezna uprava za kontrolu lekova i hrane SAD-a je 1996. godine odobrila upotrebu ulja crnog kumina u tretmanima kancerogenih bolesti za sprečavanje neželjenog dejstva hemoterapije i jačanje imunološkog sistema organizma. To mnogo govori. Naučnici u Saudijskoj Arabiji su uspeli da dokažu da ulje crnog kumina snižava visok krvni pritisak, poboljšava cirkulaciju i snižava nivo holesterola i šećera u krvi. Naučna ispitivanja o ulju crnog kumina (probotanic)

Sastav : 100% čisto, prirodno i organsko ulje, dobijeno hladnim ceđenjem semena crnog kumina Zemlja porekla semena : Egipat

Ako se uzima jedna kafena kašičica ulja crnog kumina 3 puta na dan, olakšaće se i umanjiti neželjeno dejstvo hemoterapije, a telo će dobiti podstrek da ojača svoju sposobnost samoodbrane. Takođe, preporučuje se i osobama kod kojih je povećan rizik karcinoma. Unutrašnja upotreba: 3×1 kafenu kašičicu ulja crnog kumina popiti 10-15 minuta pre obroka. Ulje se može piti tri meseca u kontinuitetu, a onda napraviti pauzu od mesec dana. Ciklusi korišćenja se mogu ponavljati po potrebi. Deca starija od 3 godine : pola kafene kašičice piti dva puta na dan, posle jela. Spoljašnja upotreba: Malu količinu ulja naneti na čistu i vlažnu kožu, dva do tri puta na dan. Ako posle par minuta ostane višak ulja, ukloniti ga papirnom maramicom. Inhalacija : U pola litre vruće vode dodati pola kafene kašičice ulja crnog kumina, pa udisati paru 3-5 minuta. Inhalacija se može ponavljati i više puta na dan. Upozorenje : Ne preporučuje se deci pre navršene 3 godine, trudnicama i dojiljama. Ulje je blago fototoksično, pa se tokom tretmana ne treba izlagati sunčevoj svetlosti i/ili solarijumu.

Tagovi

ulje sirce jestive gljive lekovito bilje i gljive lekovito bilje cajevi i zacini

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS