Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ ULJE KUKURUZNIH KLICA
HLADNO CEDjENO 500 ml

ULJE KUKURUZNIH KLICA
HLADNO CEDjENO 500 ml

 ULJE KUKURUZNIH KLICA<BR>HLADNO CEDjENO 500 ml

Facebook

CENA: 440.00 din

Prirodno čisto nerafinisano ulje od kukuruznih klica. Ulje kukuruznih klica pozitivno deluje na regeneraciju kože, blagotvorno deluje na nervni sistem, poboljšava međućelijsku razmenu, pospešuje rad polnih žlezda.

Ovo ulje dobija se iz klica kukuruza, tamnocrvene je boje i svojstvenog mirisa. Bogato je polinezasićenim masnim kiselinama (ukupno 83%). Najzastupljenija je linolna (54%) i oleinska masna kiselina. Ovo je ulje stabilnije od drugih jestivih ulja jer ne sadrži linoleinsku kiselinu, a sadrži dosta vitamina E (tokoferola) koji doprinosi stabilnosti ulja. Ulje kukuruznih klica se koristi kao salatno ulje ali i kao sirovina u proizvodnji majoneze i margarina.  Lekovita svojstva: ulje kukuruznih klica  je bogato polinezasićenim masnim kiselinama, linolnom i oleinskom masnom kiselinom. Ovo je ulje sadrži dosta vitamina E. Deluje na regeneraciju kože, blagotovorno deluje na nervni sistem i poboljšava medjućelijsku razmenu. Ulje kukuruznih klica bogato je linolnom kiselinom i vitaminom E. Koristi se u proizvodima za zaštitu od sunca i negu dečje kože.

Sastav: ulje kukuruznih klica

Koristi se kao salatno ulje i za pravljenje domaćeg majoneza. Ne treba ga izlagati temperaturi većoj od 140 stepeni jer se tada uništava vitamin E. Omiljen je sastojak u pravljenju domaćih krema za zaštitu od sunca i negu dečje kože.

Tagovi

ulje sirce jestive gljive prirodni melemi ulja i tinkture proizvodi za muskarce

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS