(0) (0)

ǀ ULJE ZA KOSU GAYATRI 100ml

ULJE ZA KOSU GAYATRI 100ml

ULJE ZA KOSU GAYATRI 100ml

Facebook

CENA: 0.00 din.

Gayatri ulje za kosu je vrlo moćna prirodna formula na bazi prirodnih hranljivih ulja, kombinovanih sa vrhunskim biljnim ekstraktima, koji zajedno deluju na koren dlake i kožu glave pružajući im odgovarajuću ishranu i negu i čineći ih jakim i zdravim. Takođe, podstiče rast kose i daje joj prirodni sjaj. Otklanja brojne probleme, vezane za kosu, kao što su: opadanje kose i perut, a podstiče i rast kose, čineći je zdravom, lepom i negovanom.

Ekstrakti bilja pomešani u pravoj proporciji obezbeđuju prvoklasnu negu kose. Gayatri ulje za jačanje kose je odlično za negu kose jer sadrži bilje kao amla, tulsi (vrsta bosiljka), maka, brahmi, jaswand flower, Fenugreek, jojoba oil. Čisti teme, neguje koren kose i čini kosu jakom. Takođe neguje i vlasi i pomaže protiv cepanja krajeva.

Sadrži ekstrakt amle (amalakija), tulsija (vrste bosiljka), make, bramija (bakope monieri), cveta hibiskusa, piskavice u jojoba ulju.

Naneti ulje na kožu glave, nežno masirajući. Ostaviti da stoji najmanje 30 minuta, a preporučljivo je i ukoliko ulje nanesete uveče da ga ostavite celu noć na glavi. Isprati biljnim šamponom.

Tagovi

ajurvedski preparati i saplementi zdravlje zuba i kose

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Naša usluga


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

NEWSLETTER
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS