Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ AMLA U PRAHU
ORGANSKA 100g

AMLA U PRAHU
ORGANSKA 100g

AMLA U PRAHU <BR> ORGANSKA 100g

Facebook

CENA: 540.00 din

Indijski ogrozd (Phyllanthus emblica), tradicionalni plod ajurvedske medicine, poboljšava varenje i asimilaciju hrane, podstiče imunitet, smanjuje upale, pomaže regulaciji nivoa šećera u krvi.

Amla (amalaki, indijski ogrozd, lat. Emblica officinalis) je plod koji se vekovima koristi u tradicionalnoj ajurvedskoj medicini. U Indiji amlu smatraju božanskom biljkom. Jedan je od najboljih izvora antioksidanasa i vrlo značajan izvor vitamina C (20 puta više od narandže). Amla se takođe nalazi i u brojnim proizvodima za negu tela i lepotu i jedan je od tri sastojka Trifale.

Sastav: 100% plod organske amle u prahu Alergen info: nema alergena

Pola kašičice do cele kašičice amla praha rastopiti u 2 dl mlake vode i popiti ujutro sat vremena posle doručka i uveče pred spavanje. Zbog kiselkasto-gorkastog ukusa koji je karakterističan za amla prah, može se pomešati i sa čašom svežeg soka ili sa medom, ili pak posuti na neko slatko voće kao što je banana ili jabuka.

Tagovi

organska superhrana i dodaci ishrani superhrana ajurvedski dodaci ishrani

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS