Vaša korpa
knjige > Biblioteka NOVI HORIZONTI

ASTROLOGIJA ZA DUŠU Džen Spiler

0.00
1,200.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

ASTROLOGIJA ZA DUŠU - Džen Spiler
Idealan poklon za drage prijatelje...

Po prvi put ikada, profesionalni astrolog otkriva tajnu svojih zapanjujuće preciznih i na duhovnom planu dragocenih astroloških tumačenja.     

Izuzetan astrološki priručnik

Žena astrolog, Džen Spiler nam daje ključ ka otkrivanju naših skrivenih talenata, najdubljih želja i načina na koje možemo da izbegnemo negativne uticaje koji nas ometaju u postizanju istinske svrhe života, a zahvaljujući onome što je vidljivo u našoj natalnoj karti na osnovu položaja severnog mesečevog čvora. Sa uvidom i dubinom koji ne mogu da se steknu isključivo kroz presek sunčevih znaka, ovi prosvetljujući samoportreti koje dobijamo iz položaja mesečevog čvora mogu nam objasniti životne lekcije koje smo došli da naučimo, a i način kako da ostvarimo ispunjenje i mir za kojima tragamo. Džen Spiler nam daje uputstvo kako da sa lakoćom odredimo položaj severnog čvora u našoj natalnoj karti koji je suštinski važan i pruža nam detaljno tumačenje njegovog uticaja, nudeći ekskluzivne vežbe koje nam pomažu da se upoznamo: sa praktičnim obrascima za ostvarenje našeg životnog cilja, sa posebnim talentima koji čekaju na nas i sa pogubnim sklonostima u našoj ličnosti, sa zamkom, odnosno iskušenjem iz prošlog života, sa našom životnom motivacijom i ličnošću, našim potrebama i ciljevima, sa profesijama koje nam odgovaraju, sa odnosima sa ljudima i isceljujućim afirmacijama koje nam pomažu da oslobodimo pozitivnu energiju i ojačamo kvalitete koji nam mogu doneti istinsku sreću.

"Kao astrolog, Džen Spiler je briljantna, precizna i vredna divljenja... Ova knjiga predstavlja obaveznu literaturu za svakoga ko se kreće duhovnom stazom ka ispunjenju sopstvene duše i njene sudbine."

Dr med. Harold Blumfild
autor bestselera "Kako biti siguran u nesigurnom svetu."