Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ BADEM JEZGRO
ORGANSKO 200g

BADEM JEZGRO
ORGANSKO 200g

BADEM JEZGRO <br> ORGANSKO 200g

Facebook

CENA: 825.00 din

S obzirom da je bogat belančevinama, odličan je izbor za vegane i vegetarijance, kao i tokom posta. Odgajen je u organski kontrolisanoj proizvodnji što ga čini vrhunskim proizvodom. Preporučuje se za zdravlje krvnih sudova i srca, kao i u ishrani dijabetičara.

Badem obiluje mononezasićenim mastima, sličnim onima koje se nalaze u maslinovom ulju, za koja su brojna istraživanja pokazala da su dobra za zdravlje srca i krvnih sudova. Značajan je izvor magnezijuma i kalijuma, dva minerala veoma bitna za regulaciju krvnog pritiska (opuštaju glatke mišiće) i za regulaciju srčanog rada, a dobar je izvor mangana i bakra. Ako dodamo ovome i sadržaj vitamina E, koji ima izrazito antioksidativno delovanje, može se sa pravom reći da je badem namirnica koja zaista godi zdravlju čitavog organizma, a posebno krvnih sudova i srca. Istraživanja su takođe pokazala da dodavanje badema uz obrok usporava podizanje nivoa šećera u krvi, smanjujući tako glikemijski indeks čitavog obroka, što badem čini dobrim izborom u ishrani koji pomaže u prevenciji dijabetesa.

Sastav: organski badem neljušteni

Može se konzumirati kao zdrava grickalica, dodavati u kaše, muslije i voćne salate, koristiti u pripremi poslastica i kolača... Ideja za pripremu kolača: badem se prvo izblanšira kroz jedan ključ vrele vode i da se nakon toga oljušti i prepeče.

Tagovi

semenke i kostunjavo voce ostali organski proizvodi semenke i orasasti plodovi

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS