Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ BADEM LISTIĆI
ORGANSKI 200g

BADEM LISTIĆI
ORGANSKI 200g

BADEM LISTIĆI <br> ORGANSKI 200g

Facebook

CENA: 420.00 din

Organski listići badema pravi su delikates i prefinjeni dodatak zdravim tortama, pecivima, poslasticama, kolačima i sl. Bogati su belančevinama pa se posebno preporučuju u ishrani vegetarijanaca, vegana i tokom posta.

Badem obiluje mononezasićenim mastima, sličnim onima koje se nalaze u maslinovom ulju, za koja su brojna istraživanja pokazala da su dobra za zdravlje srca i krvnih sudova. Značajan je izvor magnezijuma i kalijuma, dva minerala veoma bitna za regulaciju krvnog pritiska (opuštaju glatke mišiće) i rada srca, a dobar je izvor i mangana i bakra. Ako tome dodamo i da sadrži vitamin E, koji ima izrazito antioksidativno delovanje, može se sa pravom reći da je badem namirnica koja zaista godi zdravlju čitavog organizma, a posebno krvnim sudovima i srcu. Istraživanja su takođe pokazala da dodavanje badema u obrok usporava podizanje nivoa šećera u krvi smanjujući glikemijski indeks čitavog obroka, što badem čini odličnim izborom za ishranu onih koji imaju sklonost dijabetesu.

Sastav: organski badem

Listići badema su posebno zgodni za pripremu raznih peciva, poslastica, kremova, kolača i sl. i preporučuju se u ishrani vegetarijanaca, vegana i tokom posta. Kada se prepeku na tihoj vatri da porumene, njihov ukus i aroma postaju neprevaziđeni.

Tagovi

semenke i kostunjavo voce ostali organski proizvodi semenke i orasasti plodovi

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS