Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije ǀ Veleprodaja

Bezbedan uvoz IZ JAPANA

14.12.2018.

Neposredno nakon nuklearne nezgode u Japanu koja se dogodila 11. marta 2011, Međunarodna Agencija za Nuklearnu Energiju (IAEA) opisala je razliku između onoga što se desilo u Černobilu 1986 i događaja u Japanu:


"Černobil se dogodio dok je reaktor bio uključen u struju, to je bila ogromna eksplozija sa parom, moćna eksplozija, a zatim se javila ogromna grafitna vatra." Denis Flori, član IAEA, izjavio je da je količina radijacije oslobođene u Černobilu bila daleko veća nego u Fukušimi. Naveo je Japanske podatke koji pokazuju da je reaktor u Fukušimi oslobodio oko jedne desetine radioaktivnog materijala u odnosu na onaj koji je oslobođen u Černobilu, tačnije 370K - 630K tera Bq u Fukušimi, u odnosu na 5200K tera Bq u Černobilu.

Među stanovnicima Fukušime i radnicima Nuklearne elektrane nisu primećene nikakve loše posledice na zdravlje koje bi bile dokumentovane kao direktna posledica od izlaganja radijaciji usled ove nesreće. Međutim, zahvaljujući neobaveštenosti i panici, najmanje 164,000 stanovnika u neposrednoj okolini bilo je privremeno ili trajno izmešteno i evakuisano. Usled takvog stresa i straha od radioaktivne nesreće, došlo je do najmanje 51 fatalnog ishoda.

MUSO kompanija je nekoliko dana nakon nesreće u Fukušimi objavila zvanično saopštenje vezano za bezbednost korišćenja njihovih proizvoda.

"Mi, MUSO, sproveli smo testove radijacije na sve naše glavne proizvode od strane trećeg lica. Do dana današnjeg, uradili smo analize za više od 50 proizvoda i svi rezultati koje smo dobili su povoljni. Nema sumnjivih rezultata i čak nema nikakvih simptoma bilo kakve kontaminacije."

"Mi, MUSO, nastavljamo da vas snabdevamo makrobiotičkom, organskom, tradicionalnom i prirodnom hranom bezbednog i potvrđenog kvaliteta upravo kao i pre zemljotresa, odnosno pre nezgode sa Nuklearnom elektranom. Hvala vam na vašem razumevanju punom obzira prema nama i na podršci koju nam pružate po tom pitanju."

MUSO CO, LTD, objavljeno 18. aprila 2011.

Trgovina i distribucija organske i makrobiotičke hrane širom sveta

Takođe, na mapi Japana koju je MISO kompanija objavila na svom sajtu, jasno se vide sve oblasti u kojima se gaje i proizvode njihovi proizvodi. Sve oblasti su udaljene od Fukušime barem 200 km i više. Nijedan proizvođač se ne nalazi u neposrednoj blizini eksplozije.
REZULTATI ANALIZE IZ 2017


Radi potpune sigurnosti, analize su sprovedene još jednom 2017. godine. Tom prilikom, rezultati su ponovo potvrdili da su proizvodi kompanije MUSO potpuno bezbedni za ishranu, jer ne sadrže zabrinjavajuće količine radioaktivnih supstanci.


Osim toga, kod izvoza robe iz Japana, svi proizvodi se ponovo testiraju na radioaktivnost u trenutku kada isporuka pristigne u Evropsku Uniju, što je praćeno odgovarajućim sertifikatima, a zatim još jednom u našoj zemlji.


Zato možemo biti potpuno mirni i sa sigurnošću koristiti MUSO proizvode, uključujuči Miso pastu, Tamari, Shoyu, Umeboshi šljive, Umeboshi sirće i Nigari, a takođe i Magnezijum Hlorid Gel i Sprej, koji se proizvode na bazi Japanskog Nigarija. Svi ovi proizvodi su dokazano bezbedni za nas i za našu decu.


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS