Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije ǀ Dijeta i detoks

ČIŠĆENJE organizma

23. 4. 2009.

Naš organizam je opterećen ne samo varenjem, nego mora i da se izbori i da eliminiše pesticide i razne vrste toksina koji ulaze u telo iz okruženja i iz hrane.


Kada se toma doda i stres, prebrzi ritam života i manjak fizičke aktivnosti, sve to može da preoptereti i oslabi organizam i da ga spreči da pravilno funkcioniše.

Nepravilan rad organizma može u početku da uzrokuje neke manje tegobe kao što su umor i pospanost, ali kasnije najverovatnije dovede i do većih problema kao što su depresija, prerano starenje i različiti problemi sa zdravljem.

Detoksikacija, odnosno čišćenje organizma, pomaže telu da povrati prirodnu ravnotežu. Mnogi ljudi svedoče o tome da im je neki tip čišćenja pomogao da vrate energiju, koncentraciju i pozitivan stav prema životu.


Da li mi je potrebno čišćenje?


Ako ste često umorni, osećate se usporeno i imate lošu koncentraciju, najverovatnije je vašem organizmu potrebno jedno čišćenje. Drugi simptomi viška toksina u organizmu su:


Kada sprovoditi čišćenje?


Iako čišćenje organizma može uvek da se sprovodi, najbolje vreme je tokom proleća i leta. Nakon duge zime kada je u prehrani nedostajalo sveže povrće i voće, proleće je doba godine kada je najbolje očistiti organizam i napuniti ga vitaminima i mineralima, a tokom leta se organizam najlakše dodatno pročišćuje kroz boravak na svežem vazduhu i fizičke aktivnosti, kao i kroz jednostavne recepte kao što je ovaj.


Najjednostavniji način da se pomogne organizmu da se prirodno pročisti je se da ujutru, pre kafe ili doručka, popije 1 ili 2 čaše tople vode sa nekoliko kapi isceđenog limuna. Ovaj blagi napitak će vam prijati čak i tokom vrelog leta jer će pomoći vašim organima za varenje da od ranog jutra pokrenu metabolizam i podstaknu čišćenje.


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS