Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije ǀ Recepti

PRAZNIČNE SHIRATAKI TESTENINE U BOJAMA

23.11.2023.

Kako ofarbati Shirataki testenine za vesele praznične dane, koje će na vašoj trpezi svetlucati u predivnim bojama, kao pravi novogodišnji ukrasi na tanjiru?Jednostavno upotrebite sok od povrća i skuvajte u njemu vašu prozirnu Shirataki testeninu (u obliku rezanaca ili u obliku zrna) bez kalorija i dobićete tanjir pun transparentnog šarenila. Ovo je potpuno fantastična tehnika. Možete da koristite cveklu, crveni kupus, spanać ili peršun, šargarepe, kurkumu i sl. Najvažnije je da upotrebite sok koji je dovoljno koncentrisan. Pripremite sokove od povrća sami ili jednostavno nabavite gotove isceđene sokove i u njima skuvajte testeninu.

Za ovaj recept potrebne su vam Shirataki testenine u obliku rezanaca:Shirataki testenina u obliku rezanaca 270 g


Shirataki testenina je po izgledu prozirna i zadržava svoju prozirnost čak i kad se ofarba, tako da izgleda veoma dekorativno na tanjiru.


Ne zaboravite samo da pre kuvanja dobro isperete vaše Shirataki testenine pod mlazom tekuće vode, da bi se njihov intenzivan miris izgubio.


Farbanje testenine skuvanim sokom je tehnika koja će ne samo dodati suptilan ukus vašoj testenini, već će učiniti i da vaš tanjir izgleda lepše i mnogo zabavnije.


Za početak, potrebni su vam blender, šerpa i cediljka. 


Izaberite boju koja vam se najviše dopada ili napravite kombinaciju testenina u nekoliko boja i oblika. Ofarbajte testenine prema receptu i dodajte im vaš omiljeni preliv ili čak kombinujte nekoliko vrsta preliva. Osmislite unapred kombinacije boja za testenine i prelive.


Pozovite prijatelje da se zajedno zabavite i budete kreativni!
Recept za testeninu u crvenoj boji:

Sastojci:


Priprema:
Recept za testeninu u narandžastoj boji:

Sastojci:Priprema:
Recept za testeninu u zelenoj boji:

Sastojci:Priprema:
Recept za testeninu u ljubičastoj boji:

Sastojci:Priprema:

Recept za testeninu u žutoj boji:

Sastojci:

Priprema:
Da bi se vaše testenine još više presijavale, dodajte u skuvanu testeninu nekoliko kapi Želimo vam puno zabave i uživanja u vašim koloritnim prazničnim kreacijama od kojih vas neće gristi saves, jer su potpuno prirodne i ne sadrže kalorije.


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS