Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije ǀ Zdravlje

SUPOM PROTIV RADIJACIJE

12.9.2022


Postoje validni dokazi i naučne studije koji potvrđuju da su u vreme bombardovanja Hirošime tokom drugog svetskog rata, lekari i pacijenti u jednoj bolnici koja se nalazila u neposrednoj blizini eksplozije (na udaljenosti približno od 1 km), a koji su u svrhu medicinske terapije jeli po jedan tanjir ove supe na dan, potpuno izbegli užasne posledice od izlaganja tako snažnoj radijaciji.

Sada, kada smo i mi na mnogo načina izloženi štetnoj radijaciji, postoji način da se i sami zaštitimo od nepovoljnog zračenja, jer zahvaljujući vrhunski čistim sastojcima koji dolaze direktno iz Japana, možemo svakodnevno da konzumiramo nesvakidašnje kvalitetnu i zdravu supu koja se priprema na ovaj način. Ako sledimo recept, ova jednostavna miso supa će nam u velikoj meri pomoći da se zaštitimo od radijacije i teških metala i da pročistimo celokupni organizam od nagomilanih toksina.


RECEPT ZA DVE PORCIJE SUPE PROTIV RADIJACIJESastojci:

 1. Tofu sir
 2. Prstohvat morskih algi (nori ili kombu)
 3. Mugi miso  2 ravne kašike
 4. Sok od limuna
 5. Povrće i začini po želji (mladi luk, dajkon, šargarepa...)
 6. Integralni pirinač

Ovo je najjednostavniji recept za pripremu „supe protiv radijacije“. 


Priprema:

 1. Da biste pripremili „supu protiv radijacije“, dodajte sitno iseckan tofu sir i morske alge (nori ili kombu) u vodu koja je vri i pustite da ključa još nekoliko minuta.
 2. Kada skinete sa vatre, dodajte u supu 2 ravne kašike mugi misoa i malo limunovog soka. Po želji možete dodati i druge sastojke. Poklopite supu i pustite da odstoji 15-20 minuta. Vodite računa da je miso već sam po sebi dovoljno slan i da nije potrebno dodavati dodatnu količinu soli radi ukusa. Takođe, miso nemojte stavljati u vodu koja vri, da se ne bi uništili njegovi hranjivi enzimi.
 3. Pripremite integralni pirinač tako što ćete ga skuvati u vodi u odnosu 1:3 u ekspres loncu (20-30 minuta) ili nešto duže u običnom loncu.
 4. Skuvani pirinač poslužite uz supu ili ga dodajte direktno u već pripremljenu supu.
 5. Po želji možete u supu dodati tokom kuvanja mladi luk, dajkon, šargarepu ili neko drugo povrće po izboru.


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS