Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Sve kategorije ǀ Recepti

VEGE OMLET od dva jaja

10.10.2022.

Na našem tržištu se od nedavno pojavila izuzetno ukusna gotova smesa za pravljenje veganskog ili posnog omleta. Potrudili smo se da kreiramo nešto novo za vas, što će ljubiteljima prženih jaja doneti veliku radost tokom posta. Omlet je spreman za svega nekoliko minuta.

U osnovi ovog veganskog i posnog omleta se nalazi brašno od graška. Pažljivim odabirom začina kreirali smo omlet koji ukusom i izgledom neodoljivo podseća na omlet od pravih jaja. I ne samo to, vaša potreba za proteinima biće potpuno namirena. Ovaj omlet je pritom potpuno prirodan, ne sadrži veštačke arome ni konzervanse kao ni poboljšivače ukusa. I na kraju još nešto: ne podiže holesterol i ne sadrži gluten. Fantastično, zar ne?

FOTO 1

Jedna kašika vege omleta je ekvivalent jednom jajetu. Omlet je već začinjen, tako da mu nije potrebno dodavati so i začine. Količina u pakovanju je dovoljna za 15 jaja.

Na svaku kašiku vege omleta ide 5 kašika vode. Da biste ispržili omlet od dva jaja, potrebno vam je 2 kašike vege omleta i 9-10 kašika vode.

Sastav:

Priprema:

Vaš ukusni veganski omlet je spreman. Uživajte!


INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS