Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane wishlist (0) prodavnica zdrave hrane wishlist (0) Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane

prodavnica zdrave hrane ǀ Nazad ǀ BRAMI BAKOPA U PRAHU
70g ORGANSKA

BRAMI BAKOPA U PRAHU
70g ORGANSKA

BRAMI BAKOPA U PRAHU<BR> 70g ORGANSKA

Facebook

CENA: 730.00 din

Brami ili bakopa prah (Bacopa monnieri) je u tradicionalnoj ajurvedskoj medicini poznat kao „tonik za mozak” koji poboljšava učenje, raspoloženje, koncentraciju i pamćenje. Potpomaže memoriju i kognitivne sposobnosti, budnost i opažanje a ujedno umiruje nervni sistem, ublažava stres i potpomaže san.

Biljka brami spada u red adaptogena. Adaptogeni su biljke koje podstiču otpornost organizma na bolesti, normalizuju funkcionisanje organizma i podstiču fizičko i mentalno zdravlje. Prema ajurvedi, brami bakopa uravnotežuje sve tri doše. U tradicionalnoj ajurvedskoj medicini koristi se kod epilepsije, nesanice, demencije, neuroloških poremećaja,  umora i stresa, kao i kod kožnih bolesti.

Sastav: Brahmi - Bakopa Monieri u prahu

Pola kašičice praha rastvoriti u 1,5 do 2 dl mlake vode i popiti ujutro na prazan stomak i uveče pred spavanje. Može da se rastvori i u mleku ili da se pomeša sa ghijem (prečišćenim puterom ili maslom). Preporučuje se kontinuirano uzimanje tokom 45 dana kako bi se postigli maksimalni i dugoročni rezulati.

Tagovi

organska superhrana i dodaci ishrani ajurvedski preparati i saplementi memorija paznja koncentracija

Komentari i pitanja korisnika


Unesite komentar ili pitanje

Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
INFORMACIJE


Veleprodaja


O nama


Informacije o dostavi


Politika privatnosti


Pravila kupovine


KORISNIČKI SERVIS


Povraćaj


Način plaćanja


Kontakt


INSPIRACIJA


Inspiracija


PRATITE NAS

Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hrane Internet prodavnica zdrave hraneHEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022

PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS